Välkommen!

Skitig & lycklig

2015-04-10

skitigochlycklig1

Välkommen Ninni, du kommer vara en av våra första bloggare och vi kommer kunna läsa mer om dina äventyr på Skitig & Lycklig. Hur känns det att vara en del av detta nystartade nätverk?

Det känns så himla kul! Jag har haft ett blogguppehåll men kände mig redo att börja igen. Samtidigt kändes det lite trist att återgå till min gamla blogg, jag var liksom sugen på något nytt. Var hemma hos Linnea på middag och pratade om det här med att börja blogga när vi kom på att det hade varit roligare att göra det tillsammans, den kvällen väcktes idéen om Running Life. Eftersom vi alla är småbarnsföräldrar så kan det ta ett tag att förverkliga sina planer så nu är vi här, ett par månader efter den där kvällen, och gör verklighet av det hela!

Var, hur och med vem bor du?

Jag bor med min man och mina två barn, stora C och lilla L. Stora C är snart 6 år gammal, han är en klok liten funderade som redan lärt mig mycket om livet. Lilla L är snart 4 år och vägrar bli kallad tjej så hon har kort hår och kalsonger, en väldigt underhållande liten hen.

Jag bor i ett hus i skogen, eller skog kan man inte kalla det men i Skånska mått mätt är det en skog. Det är ett gammalt sommarstugeområde där man byggt året runt bostäder.

När är du som lyckligast?

Haha, ja, mitt bloggnamn är juh Skitig & lycklig och det stämmer nog väldigt bra! Jag älskar att gräva i rabatter, renovera, hoppa i vattenpölar och hänga på en stubbe i skogen. Så jag är nog lyckligast när hela familjen är samlad och vi sitter i skogen eller vid havet och grillar vegokorv med söt/stark senap på. Det är riktigt göttigt!!

Varför tränar du? Och vad tränar du?

All typ av träning man kan göra utomhus tilltalar mig. Jag tränar nog främst för att rensa huvudet och för att jag känner att hela jag mår bra av det. Känslan av att vara stark och att ha en stark kropp slår det mesta. Men som sagt naturen är viktig för mig, köpte ett löpband men det kändes bara som tortyr. Jag joggar en del, fast väldigt sakta och nästan alltid tillsammans med min hund Elsa. Jag har försökt träna upp konditionen och hastigheten men det går inte, eller jag vill inte. Det är viktigare för mig att hitta vackra platser och gör man det så måste man juh instagrama lite också, eller bara slå sig ner och njuta en stund.

Jag har försökt lära mig att kitesurfa och kan nu grunderna och måste börja nöta in tekniken. Har gått någon kurs i yoga, tränar en del cirkelträning både hemma och på gymet på jobbet. De sista månaderna har det inte blivit så mycket träning då jag haft så mycket att göra på jobbet men det ska det bli ändring på nu. Jag har anmält mig till en helg för att lära mig åka wakeboard och så har familjen köpt sig en SUP (stand up paddling), är lite sugen på att testa SUP yoga men är rädd att min balans är för dålig och att det kommer sluta med att jag får simma mer än yoga. I maj ska jag dessutom vara med i Toughest i Malmö vilket jag ser fram emot, förra året var så himla roligt!

Vad har du för planer för sommaren?

Just nu håller vi på att bygga om ett förråd till ett lustigt hus. Jag tänker att det ska bli en lite lounge i trädgården där vi kan hänga, äta småkakor, spela spel och läsa böcker. Hittade ett gäng fönster på blocket som var så fina att jag köpte dem så just nu håller jag på att lära mig allt om hur man renoverar fönster. Så kul med nya projekt!!

Som ni redan läst så ska jag lära mig åka wakeboard och förhoppningsvis komma igång med kitesurfandet på riktigt. Kanske några utflykter med SUPen också. Sen är vi bjudna på bröllop och jag ska vara tärna för första gången i mitt liv!! Sjukt spännande men jag är väldigt nervös!

 

Välkommen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply