Välkommen!

Välkomna!!

2015-04-10

Vi vill hälsa alla varmt välkomna till vår nystartade bloggprotal Running Life Network!

Vi är ett glatt gäng som tillsammans bestämde oss för att testa på nya marker. Tidigare har vi alla bloggat på olika ställen och vid olika tillfällen. Nu kände vi oss redo för nya äventyr och tänkte att det vore kul att få göra detta tillsammans med andra roliga och inspirerande människor. Vår gemensamma nämnare är att vi alla skriver om våra vardagliga utmaningar med att få ihop livspusslet och ändå gärna få lite tid över för träning.

Planen är att så småningom utöka med fler bloggar, kanske något roligt event, en härliga middag eller en podcast? Just nu känns det som att allt är möjligt men vi börjar lugnt så att vi känner oss hemma med denna nya portal. Är du intresserad av att börja blogga hos oss så skicka iväg ett mail så ser vi om vi trivs tillsammans.

Håll tummarna för oss och lycka till med alla era egna utmaningar!!

 

//Running Lifes grundare – Linnea, Ninni & Mikael

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply