Välkommen!

Wine & workout

2015-04-13

siljesvard1

Välkommen Linnéa, du kommer vara en av våra första bloggare och vi kommer kunna läsa mer om dina äventyr på Siljesvärd – Wine & workout. Hur känns det att vara en del av detta nystartade nätverk? 

Jag är så peppad inför det här, det ska bli riktigt roligt! Jag har bloggat regelbundet sen januari 2006 och jag känner att det behövs något nytt nu och vad är då bättre än att ha en egen bloggportal?! Ninni började prata om att hon var sugen på att börja blogga igen och vi började spåna på namn till hennes blogg och det ena ledde till det andra och idén till Running Life föddes. Det känns verkligen superkul att idén nu ska bli verklighet också, annars är det lätt att saker och ting rinner ut i sanden när man har fullt upp med att just – Running Life.

Var, hur och med vem bor du?

Jag bor med Kalle och våra två barn, Nemo och Leon, i en liten skånelänga i ett skogsområde utanför en liten by i Skåne. Jag kommer från Dalarna men flyttade till Malmö år 2000 där jag och Kalle träffades och 2008 flyttade vi till huset. Våra barn blir 6 och 4 i år och är två underbara pojkar som är väldigt olika. Nemo är en liten tänkare och Leon en envis busunge. I augusti blir det bröllop! Då gifter jag mig med Kalle i Dalarna och planeringen är i full gång.

När är du som lyckligast?

Jag är som lyckligast när jag har harmoni i livet. Att springa ett lopp, fixa i huset och trädgården, mysa med barnen, dricka vin med vänner.. Att bara få vara och känna att allt känns bra, jag behöver inte mer för att vara lycklig.

Varför tränar du? Och vad tränar du?

Jag springer, och springer och springer och springer. Jag älskar löpning och borde såklart träna något mer men jag vill helst bara springa, det är det jag tycker är roligt. Jag började springa när min yngsta som var ett halvår och då var målet att springa ett lopp på 5 kilometer. Jag började träna, blev hooked och har inte bara sprungit det där femkilometersloppet utan massor av millopp, halvmaror, traillopp, hinderbanor och toppade allt med att faktiskt ge mig på ett marathon. Det finns inget som ger mig en sån rush som att springa lopp! Jag tränar för att jag mår så himla bra av det, älskar känslan av att orka och att ha en stark kropp och veta att jag fixar vad som helst bara jag vill.

Vad har du för planer för sommaren?

Eftersom vi ska gifta oss i augusti så blir det mycket planering och fixande inför det. Vi har även planer på att renovera köket vilket också är ett stort projekt. Annars ser jag fram emot att tatuera mig i juni, lata dagar i svärföräldrarnas stuga vid havet, läsa böcker och såklart många härliga och svettiga löpturer.

Vad kan läsarna förvänta sig av Wine & Workout?

Jag kommer att dela med mig av löpningen, min träning och mina lopp, tipsa om kläder och prylar. Det kommer bli en del mat, recept, tips på goda bakverk som är fria från gluten, socker och laktos. Såklart en hel del familjeliv, vardag och fest, drömmar och planer, funderingar och tankar.

 

Välkommen!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply