Välkommen!

Blocktjock

2015-04-28

Mikaelprofil

Välkommen Mikael, du kommer vara en av våra första bloggare och vi kommer kunna läsa mer om dina äventyr på Blocktjock. Hur känns det att vara en del av detta nystartade nätverk?

Kul! Jag bloggade för ganska många år sedan, innan Facebook och allt det där men nu är jag väldigt peppad på att dela min resa på ett nygammalt vis. 

Var och hur bor du?

Jag bor i ett hus med min fru, våra två barn och vår hund utanför Landskrona. 

När är du som lyckligast?

När jag kan slappna av i nuet och njuta av familjen.

Varför tränar du? Och vad tränar du?

Jag har sjukt lätt för att gå upp i vikt och var riktigt tjock som barn. Så jag har alltid tränat ganska mycket och i perioder har jag tränat extremt mycket. Men så kom livet i vägen på något sätt när man fick barn osv och träningen föll bort. Jag har gått upp 30 kg på ca 7 år och de är jag väldigt besluten med att få bort nu.

Vad har du för planer för sommaren?

Jag ska leva ett GoPro-liv i sommar. Dvs en sommar fylld av surfing och andra utmaningar som jag aldrig testat förut. Jag lovar att jag ska hoppa från det där höga nere i Västra hamnen tex! Rent allmänt ska jag njuta av livet i sommar och inte låta jobbet ta över för mycket. Förra året badade jag inte en enda gång om man räknar bort den gången med våtdräkt. Det får INTE hända igen!

Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?

Att jag är transparent med hur det går med min träning och mina mål och många många roliga youtube-klipp som min fru tycker är tråkiga.

 

 

Välkommen!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply