Tävling

Tävling For Life

2015-06-23

I samarbete med ForLife och till förmån för cancerforskningen har Running Life sin första tävling!

Forlife

Idén till ForLife -projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som de verkligen brinner för. Nu kan ni vinna en valfri produkt ur ForLifes butik och där finns armband och halsband med texterna For Life och Zero Cancer, ICE-armband och mobilskal att välja mellan. Allt ni behöver göra är att skriva ett inlägg på er blogg där ni länkar till tävlingen och For Life, eller länka till tävlingen på Facebook. Gärna både och om ni har möjlighet. Glöm inte att lämna en kommentar under inlägget när ni delat med er av er länk-kärlek. Tävlingen avslutas på onsdagen 1 juli kl 15.00.

Så hjälp oss att sprida ForLifes  viktiga budskap och var med och gör skillnad du också!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply For Life – Skitig & Lycklig 2015-06-23 at 22.39

    […] har väl sett att Running Life har en tävling för att sprida For Lifes budskap? De samlar in pengar till cancerforskning och har […]

  • Reply Tävlingen – Siljesvärd 2015-06-30 at 08.38

    […] så tänkte vi dra en vinnare i tävlingen vi har hör på Running Life. Men det blir inte så lätt eftersom det inte är någon som […]

  • Reply Eva Persson 2015-07-01 at 14.33

    Jag har delat på Facebook!

  • Leave a Reply