Välkommen!

Välkommen Emma!!

2015-06-23
PEbild
Välkommen Emma, du är helt ny här på Running Life och vi kommer kunna läsa mer om dina äventyr på Emma – It´s a white trash life. Hur känns det att vara en del av detta nystartade nätverk?
Det är en stor ära att få bli en del av detta. Har bloggat sen 2009, ibland ofta, ibland sällan. Detta blir en nystart i bloggandet.
Var och hur bor du?
Bor tre mil utanför Kristianstad med min sambo, två barn, hundar, kaniner och lite till, i ett litet, litet hus på 78 kvm. Har bott här sedan 2002 och nu har vi nästan renoverat färdigt. Så då måste vi nog bygga ut. Tur att tomten är stor iallafall.
När är du som lyckligast?
När barnen mår bra, hundarna och jag har gått en lång runda, kaninerna har fått nytt strö och solen skiner. Det blåser inte, och jag dricker ett glas vin. Eller hallon-mojito.
Varför tränar du? Och vad tränar du?
Tillhör skaran som aldrig nånsin rört på mig mer än nödvändigt. Tills första barnet föddes, då blev det liv i luckan och jag började promenera. Jag promenerade så mycket att en mil gjorde mig inte trött längre, så då började jag springa, och då gick det över. Nu går jag så långt och så ofta jag kan. Mina problem med ryggen gick över när jag började röra på mig. Win-win liksom.
Vad har du för planer för sommaren?
Att komma i form efter graviditeten igen, och vara mamma-ledig.
Vad kan läsarna förvänta sig av din blogg?
Ni kommer säkert få läsa om mina djur och två barn, Rocky född 2012, och Nikki som föddes i bilen, april 2015. Äter enligt lchf så det är en del traggande om det. Knäcker extra på hundskola så det kan hända att ni får läsa om det också. Har en löjlig förkärlek till ”kamphundar”. Och färgen rosa.
Välkommen!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply