Bloggarnas mål 2016

Ninnis mål 2016

2015-12-26

Mina mål för 2016:
Just nu fokuserar jag mest på att röra mig mer och det kommer jag fortsätta med under 2016. Jag har påbörjat min viktnedgång och tänkte lägga in en högre växel efter nyår. Jag vill komma i mina kläder igen! Sen vill jag nog mest bara leva ett mer aktivt liv både för min egen del men också för att barnen ska bli mer aktiva. Så 2016 kommer vara året då jag är mer utomhus än jag brukar vara, det är min plan iaf. Sen längtar jag efter att wakeboard säsongen ska dra igång!!! Om de ordnar en Nordic wakegirls så ska jag definitivt dit. I år skulle jag vilja sätta något trick, typ en grab kanske när man hoppar från kickern och så ska jag sätta en 360 på boxen. Jag vill hänga mer med kidsen i olika skateboradparker och jag hoppas innerligt att 2016 blir året då jag kommer igång med kitesurfen.
Eftersom jag inte jagar några tider eller lopp så är det svårt att sätta upp specifika mål. Förra året var mitt mål att springa mer ute i naturen och det har jag definitivt gjort, jag har även lärt mig att jogga utan att lyssna på musik eller podar vilket också varit ett mål jag haft för 2015. Så jag tror att målet för 2016 blir att vara utomhus mer. Vi byggde ju ett lustigt hus i somras men vi utnyttjar det på tok för lite, jag hade planerat att SUPa hela hösten men det blev aldrig av och vi har grillat för lite korv i skogen. Så 2016 får bli året då vi aktiverar oss mer och hänger mindre i soffan! 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bloggarnas mål 2016 – Siljesvärd – Wine & Workout 2015-12-27 at 08.09

    […] Nu finns även Ninnis mål uppe på huvudsidan, in och läs och bli inspirerade! […]

  • Leave a Reply