Bloggarnas mål 2016

Susannes mål 2016

2015-12-27

Mina mål 2016
Mina planer för 2016 är först och främst att utmana mig distansmässigt. Jag tänker springa längre än jag gjort tidigare och mina mål är att först springa Womens Health Half Marathon i april och Lidingöloppet 30km i september. Jag har ingen speciell tid jag vill uppnå, det räcker gott och väl om jag bara tar mig runt. Träningen tänker jag lägga upp med flera och längre distanspass, mycket backträning och en del intervallträning. Styrketräningen fortsätter jag som vanligt med cirkelfys som tidigare. Det kommer att bli en utmaning att träna inför längre distanser samtidigt som jag ska balansera både jobb och familj men jag måste ju ge det ett ärligt försök tänker jag. Jag är också redan nu anmäld till Midnattsloppet i Helsingfors och jag hoppas på att det kommer bli flera 5 och 10K lopp under årets gång. Jag tar det helt enkelt som det kommer. 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Bloggarnas mål 2016 – Siljesvärd – Wine & Workout 2015-12-28 at 08.00

    […] Som tredje bloggare att berätta om sina mål för nästa år är Susanne! Väldigt inspirerande och jag blir väldigt peppad. In och kolla, nu! […]

  • Leave a Reply