Okategoriserade

Tom tits

21 maj, 2016

Lördag och strålande väder! Min bror och jag tog varsin son och åkte till Tom Tits experiment i Södertälje. Superlyckat!

image

Jag gillar verkligen Tom tits, massa saker att göra både för vuxna och barn. De enorma ytorna sväljer mycket folk så det känns sällan trångt. På plussidan ligger också en jättebra lunchbuffe och trevlig personal. Efter åtskilliga besök slog vi till på varsit årskort. De pengarna är snabbt intjänade.

Det var enormt roligt att få ta med lillebrorsans äldste som egentligen skulle åkt själv med mig och G. Men är man fem år är det läskigt att vara utan pappa och jag var glad att få hänga med min bror. Vuxet sällskap underlättar.

Vi var där i 6,5 timmar och hann ändå inte med allt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply