Okategoriserade

Mina bästa poddar

22 maj, 2016

Jag har egenligen aldrig gillat att springa med musik i öronen. I början var jag ganska nöjd med att lyssna på trädens sus och fåglarnas kvitter. När jag började springa längre upptäckte jag att det bästa för mig var att lyssna på radio. Jag betade av en rad sommarpratare i SRs radiospelare, sedan blev det Spanarna.Det här var innan podradio blev stort.

Jag gillar att lyssna på prat eftersom jag fortfarande kan höra om det kommer en bil. Jag vill bli distraherad men inte stänga omvärlden helt ute.

Idag lyssnar jag mest på poddar, jag listar mina favoriter nedan:

 1. En varg söker en pod
 2. Lilla drevet
 3. Ronden
 4. Lunch med Montelius
 5. Snedtänkt
 6. Styrkebyrån
 7. Serial – säsong 1
 8. Mordutredarna

Jag gillar också rättegångspoden, har lyssnat massor på Värvet och P3 dokumentär men tröttnat lite.

Vad lyssnar du på när du springer/tränar/går?


 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply susanne 23 maj, 2016 at 15:14

  Big picture science och Eftersnack är mina favoriter. Och så Infinite monkey cage. Varvar med lite Mozart i lurarna :)

 • Leave a Reply