Okategoriserade

Perfekt väder

28 maj, 2016

Långpassen har varit så jäkla tuffa i år. Det kanske de iofs är alla år? Jag har haft svårt att hålla superlugnt tempo i början och gjort slut på energin innan jag ens kommit en mil. Hjärnan inser detta men benen lyder inte, hehe. Har också insett att jag kanske ska ha med sportdryck eller saft för att fylla på lite på vägen. Bara en skvätt vatten räcker inte när jag är ovan.

Idag tog jag med vatten, sportdryck, några kolor, torra buffar att byta med och inställningen att ta det sjukt lugnt OCH gå i ALLA backar oavsett om jag var trött eller ej. Bingo, där satt den! 17 km på underbara grusvägar genom det sörmländska landskapet. Blommande syrener och äppelträd, små röda stugor och kvittrande fåglar förgyllde min löptur. Jag stannade då och då för att dricka eller byta buff men kände mig hyfsat bra hela vägen, Det är en sån boost när det äntligen funkar och nu är jag helt överlycklig!

image

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply