Okategoriserade

Som det blir va?

31 maj, 2016

Susanne och jag snörde på oss Salmingskorna och sprang 3 km från Hammarbybackens fot och in i Nackareservatet. Killen från Stockholm Trail lyckades övertala Susanne (inte så svårt) att springa 10 km 12/6 och jag hakar förstås på. Så nästa söndag är det dags för årets första traillopp!

Skon då? Vi testade Salming Elements. Skon var skön men lite snål i storleken på damsidan. Jag tog största storleken och det funkade på 3 km men jag är inte säker på att det funkar för 21 km! Dessutom var skon ganska lik min Inov8 x-talon 212 och det är inte riktigt en till sådan jag behöver. Men på det hela taget är det en bra sko! Skön, lätt och riktigt bra grepp. Aningen mer dämpad i framfoten än 212 och lite skönare att springa på hårt underlag med. Priset är bra också. Hade jag inte haft en liknande sko hade jag inte tvekat.

image

Snygg sko!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply