Okategoriserade

Vinter

13 november, 2016

Det snöade sjukt mycket i Stockholm i onsdags. Trots att SMHI varnat ordentligt blev alla tagna på sängen. Sen skyllde de på varandra. Staden hade inte fått igång plogandet ordentligt, SL (eller deras underleverantörer) hade inte sett till att få på vinterdäck på bussarna. Plogbilar kom inte fram för att det stod bussar i vägen. Bussar som hade kört fast pga att det inte var plogat. Ja ni hör ju, lättast att skylla på någon annan. Som grädde på moset tyckte en massa människor att just de skulle få åka bil. Vilket jäkla skämt. Snökaos? Ställ bilen! Har du dessutom inte vinterdäck borde du bli av med körkortet. Allra bäst vore om hela innerstaden stängdes för biltrafik tills dess att staden kan säkerställa säker plogning. Fram tills dess får bara lokaltrafik, polis, brandbil och ambulans köra i stan. Med VINTERDÄCK!!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply