Okategoriserade

Koordinator

8 juni, 2017

På mitt förra jobb var jag huvudskyddsombud och jobbade mycket med arbetsmiljö och säkerhet. Jag jobbar inom kemiindustrin så det är ett stort område. På mitt nya jobb ville jag inte bli skyddsombud, det kändes klart på något sätt.

I vintras fick jag ett internt projekt som syftade till att förbättra strukturen kring ett av våra viktigaste säkerhetsområden. Jag gick verkligen all-in. En vill ju göra bra ifrån sig. Häpp. Häromdagen frågade de om jag ville bli företagets hälsa, säkerhet och arbetsmiljökoordinator. Jag gjorde tydligen ett bra intryck. Och dessutom är min chef grymt bra på att lyfta folk och se vad de är bra på.

Det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig, jag är i alla fall pepp!

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 8 juni, 2017 at 19:28

    Hehe! Life happens… 😀

  • Leave a Reply