Okategoriserade

Loppvecka

24 augusti, 2017

Alltså inte loppor utan lopp. I lördags midnattsloppet, igår Bellman.

Midnattsloppet är mitt favoritlopp, jag är redan anmäld till nästa år. Och visst var det lika bra som vanligt. Kanske t o m bättre? Min syster tyckte det var toppen, hon kan inte nästa år men vi räknar med att köra tillsammans om två år. Vår bror och min systers man mötte upp oss efter loppet, så gick vi och tog en öl. Det var jätteskönt!

Vi ska slås ihop med en annan enhet inom vår division och igår mötte vi upp ett gäng av de blivande kollegorna och körde Bellmanstafetten ihop. Det var verkligen trevligt att umgås under såna former. Vi hade fått hyra tält också och var sex mixade lag med folk från bägge arbetsplatserna i varje.

Annars tycker jag 5 km distansen är svår. Det är lätt att ta ut sig. Det gjorde jag såklart! Men nöjd ändå för jag kom ändå under min personliga skamgräns.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 25 augusti, 2017 at 08:53

    Har aldrig sprungit midnattsloppet. Får kanske testa för att se om du har rätt.. :-)

  • Leave a Reply