Okategoriserade

Hur var det här då?

7 januari, 2018

Jo tack, OK.

Hösten har varit tuff och slitit en del på mig, främst känslomässigt. Jag ska inte sticka under stol med att det är utmanande med familjeliv när ett av barnen har ASD.

Han har också utretts för ADHD, vilket visade sig stämma. Medelsvår blev utfallet. Han har börjat medicinera för att kunna somna på kvällarna, och halleluja vilken skillnad.

Vi har också beviljats avlösarservice och korttidsvistelse, men hela utredningen har pågått samtidigt som jag har haft enormt mycket att göra i min roll på jobbet och jag har känt mig helt slut.

Lusten för löpning är låg, men jag styrketränar en del och mår bra av det. Jag tog två veckor ledigt över jul och nyår och känner faktiskt att det gjort nytta.

Och jag är på femte veckan av sex på en järnkur. Det känns också att det behövdes. Jag har kronisk järnbrist och har fuskat med tabletterna, men på läkares ordination äter jag en sexveckors kur för att fylla upp depåerna.

Jag blir inte trött av min järbrist, jag blir håglös, deppig och uppgiven vilket är svårt att skilja ut från pmds och utbrändhetssymptom eller depression, så vila och järn fick bli steg ett. Det verkar hjälpa. Gott nytt år på er.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply