Okategoriserade

Marklyft

8 januari, 2018

i oktober hade vi en 1 reps tävling på jobbet. Då tog jag 85 kg i mark och 37.5 kg i bänk. Nu är målet för 2018 tresiffrigt i mark och 50 kg i bänk. Och göra bra knäböj.

Jag hatar knäböj och vet att jag är kass på det. Enough! Tänkte jag, mailade Johanna på Styrkebyrån och bokade en PT-timma med fokus på knäböj. Vi körde i onsdags och jag fick flera bra övningar att köra med. Bort med stången! Nu blir det kettlebellsknäböj (kb i rackposition) för att träna på rätt rörelse samt böj mot box (då klarade jag minsann 60 kg!). Sen fick jag hjälp att korrigera mina marklyft.

Johanna är fantastisk, verkligen bra på att se människan framför sig och bryta ner övningen så att den funkar för just mig där jag är. Jag har gått boot camp med henne på Rosa skrot, haft henne som PT online och gått en kurs i överkroppsstyrka med henne och Clara. Så glad över att ha hittat henne!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply