Okategoriserade

Att bygga ett program

22 februari, 2018

Nu är det två år aedan jag började träna styrka. Sedan jag slutade få program från Johanna förra våren har jag satt ihop mina egna program.

Jag baserar dem så klart på vedertagna program, först ut var ett som jag tagit från Styrkelabbet.se. Sedan gjorde jag ett utpräglat överkroppsprogram jag fått av Styrkebyrån i samband med en kurs. Efter det var det klassiska 5*5 med fokus på teknik i frontböj och marklyft som gällde i väntan på att jag skulle få ordning på knäböjen.

Nu är det tekniska bättre så nu ska jag köra en variant av Westside for skinny bastards. Jag sätter ihop min mans program också. Han kör klassisk 5*5 med assisterande.

Det är inget speciellt med programmen, men det är roligt att sätta ihop dem och få dem att flyta bra.

Så nu har jag mitt nya program utskrivet, vill bara gå och träna NU!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply