Allmänt, Projekt

Arma moder

11 september, 2017

Vad jag och min mor hittar på när vi umgås vet ni väl redan? Det finns två val, dricka vin eller gå på loppis. Att gå på loppis är nog roligast. 

Vi kollar på Ernst, instagram och Pinterest och sen när vi går där på loppisen luftar vi våra nya idéer. Som att man kan göra lampor av rivjärn, det ska jag göra. 

Vi var alltså på loppis igår. Jag fyndade som bara den, tre rivjärn, en grön matavfallshållare(?), en sockerskål, kopparskål, en hel säng och en papppåse för 40:- som man fick fylla. Vi hittade några fina vägglampor men när jag hade vridit på dom fem gånger insåg jag att jag inte hade nån plats för dom. Mamma tog dom. 

Jag hittade en bild på Pinterest där man hade satt en kaffekopp som skärm, och det är mitt nya projekt. Jag hade en lampa i garderoben som jag tyckte skulle bli skitbra, det blev det inte för det gick inte att ta av skärmen. Trist. Så skickade mamma att hon spraymålat lamporna, och då fick jag en snilleblixt!En kaffekopp här! Så jag skickade till henne att hon kunde sätta en kaffekopp på, och fick den här bilden tillbaka..Suck mamma. 

3 Comments

 • Reply Eva_kattamor 11 september, 2017 at 21:29

  Det är det som kallas ”Quick fix”, eller?!?

  • Reply Emma 11 september, 2017 at 21:30

   Jo det är det ju. Skicka din idé till Ernst!

 • Reply Britten 12 september, 2017 at 06:58

  Emma! Du förgyller min tillvaro! Dagens första skratt redan före kl 7 … alltså jag tyckte lampan blev fin 😉 – hälsa mamma o kram på dig!
  Ps … har inte skrivit på jättelänge – båda hundarna haft hafteksem efter varandra … o vad trött man blir …

 • Leave a Reply