Allmänt

Bye bye bloggen..?

7 april, 2019

Förra söndagen var jag en sån bitterfitta. Jag hade jobbat hela veckan och fredagen och lördagen bjöd på så himla fint väder. Söndagen kom och jag var ledig, och det var så kallt och blåsigt. Jag hade planerat att göra rent till kaninerna vilket jag också gjorde, men jag var skitförbannad för att det blåste så. Den som hanterat spån i blåst förstår precis vad jag menar. Och så tvättade jag bilen, gick ju med skitbra. Det spelade fan ingen roll var jag stod för det blåste ändå vatten i skallen på mig. Så arg. Så bitter.

Denna söndagen var ju mycket bättre. Jag har haft kycklingarna på gräsmattan och vaktlarna har fått komma ut i sitt sommarhus. Jag har fått 8 nya fiskar och Morgan har sysslat med att få igång vattenfallet. Det hade gått hål på en slang och eventuellt ett läck i tanken. Vi satte igång detta lilla reningsverket så länge och fiskarna verkade så glada.

Jag är inte den enda som är glad över solen och plusgraderna, det är även våra flugor. I morse tog jag den här bilden och några timmar senare hade vi så många flugor längs husvägg, gavel och vindskivor att man kunde tro att det var ett kostall på insidan. Eller en döing. Det är ju bara jag och Linnéa som bloggar på den här sidan nu, och eftersom vi båda jobbar minst heltid och inte har så mycket tid att blogga längre, tänkte vi att det var onödigt att gå och betala för den här portalen längre. Det är synd för jag gillar verkligen att ha mitt lufthål här, men det är som sagt onödiga pengar. Men var bloggar man idag? Jag gillar ju WordPress med jag hittar inte att det är gratis nånstans? Förr hade jag blogspot men jag vet inte om man vill vara där längre? Jag får kanske kolla om min gamla blogg ligger kvar, får då fortsätter jag nog där.

No Comments

Leave a Reply