Djuren

Där fick jag

11 juli, 2018

Ni såg ju så glad jag var förra veckan, när jag hittade mården på vägen INNAN den hittat hem till mig? Det bet mig i röven.

Vi var ute en stund i eftermiddag när Rocky kom och ville ha hjälp att hitta sin pickadoll. Han sa att det var skator inne och bråkade med pärlhönsen så han skulle skrämma dom. Minsann! Jag har ingen aning om var den där pistolen är, så jag gick dit för att skrämma bort dom själv. Men det jag möttes av var INTE nån skata i alla fall. Jag fattar inte hur den har kommit in där, och nästa fråga är: vad fan ska jag göra? Jag fick in Aska i uterummet i alla fall, och ungarna bakom. Sen skulle jag se var mina pärlhöns var, för nu när jag tänkte efter var det ett tag sen jag hörde dom? Jag kikar in och ser nåt dött iaf. Kollar under boden och liket ligger såklart kvar, men jag kan inte riktigt se vad det är.

Nu har väl åbäket lugnat ner sig och har kommit genom nätet på nåt sätt, och flyger den helt sonika därifrån. Jag ser att pärlhönsen har sökt skydd inne i boden och klarat sig, i hönsgården ligger min roliga rymmarhöna.

Hon var fenomenal på att ta sig ut, och hon var den enda som rymde genom en lite större maska i taket. Fattar inte hur hon kunde hitta det? Nåväl, hon var ute och fågeln har flugit in genom samma maska hon upptäckt, och ätit upp stackarn. Lite sorgligt faktiskt.

No Comments

Leave a Reply