Jag

Dyra tops 

4 oktober, 2017

Jag är snål. Jag köper mina tops i Ullared och jag köper så många paket att dom varar ett år. 
Detta sista paketet jag öppnade var inte bra. Bomullen var lite lös, men jag är för snål för att slänga dom. Det fixar sig nog, tänkte jag. 

Häromdagen tappade jag bomullen i örat, men jag fick ut det igen. TRODDE JAG. Så nästa gång jag pillade öronen tryckte jag in det. Långt. 

Så jag kom till vårdcentralen idag, dom såg nåt som kunde vara en tops och då hämtade man läkaren. Läkaren kom in i rummet, sträckte fram handen, ”-Hej, man ska inte stoppa in tops i öronen, och nu vet du det!” Sen skulle den ju ut. Mitt örhänge var i vägen så det skulle plockas bort, och då (såklart) tappade jag baksidan och den trillade fan in mot örat! Så jag slängde mig på sidan och då trillade den ut. Såklart. Och då fick jag slänga mig på golvet för att leta upp den. Såklart. Det är ju äkta guld. Inte så klart. 

Sen skulle dom tända lampan, och det gick inte. Dom pratade om glapp i kontakten och skulle leta efter andra lampor, men då säger jag, ”-om ni trycker på On-knappen kanske det funkar”. Det gjorde det och jag skämdes inte lika mycket längre. En liten liten tång plockades fram, men det gick inte att få ta i den. Dammsugaren blev nästa steg, men det gick inte där heller. Men den kom fram en bit och på nästa försök med tången kom den ut. En hel jäkla bomullsbit! Hur kan jag ha missat den? 

”-Ja då får du betala för ett läkarbesök, det kan inte hjälpas!” Nä, jag hade inte räknat med nåt annat faktiskt, men nu känns det som jag har råd att köpa dyra tops, för det blir ju inte så billigt om jag ska springa hos läkaren och dra ut skiten för 200 pix per gång. En bit bomull, värd sin vikt i guld. Eller diamanter. 

1 Comment

  • Reply Familjen tops – Emma – Little miss (not so…) perfect 29 oktober, 2018 at 20:23

    […] mig; Använder du tops? Det är strängt förbjudet! Där sitter jag och kan inte sluta tänka på Den här berättelsen. Det visar sig att Nikki har totalt stopp i öronen av massa vax, för att JAG har petat […]

  • Leave a Reply