Allmänt, Jag, Utställning

Födelsedag och utställning

17 mars, 2019

Jag fyllde år igår igen. Jag vet inte varför jag tycker så illa om det. Kanske för uppmärksamheten eller för det fina värdskapet som jag ändå inte kan erbjuda. Kanske för att man är socialt missanpassad eller för att det skiter sig när man lägger manken till. Det var tänkt att jag skulle jobba och jag var jätteglad för det. Sen slapp jag och det var inte lika kul.

Jag hann i alla fall att städa och handla. Jag köpte mig en egen present när jag var i affären, för jag tänkte att jag skulle inte få nåt ändå. Jag har länge kollat på hortensior men inte vågat köpa, men nu så! Hoppas den lever så länge att jag kan plantera ut den till sommaren. När jag kom hem från affären hade det kommit blomsterbud från jobbet, och Morgan hade varit iväg och köpt en blomma! Alltså, så snällt!

Sen kom mamman och kusinen för dom hade ju tagit reda på när jag egentligen skulle sluta, för dom köpte inte min jag har inte tid undanflykt, och där blev jag utbjuden på middag av kusinen och mamma hade hittat världens finaste örhängen – med Aska på!Så, det var det och nu är det bara en månad till nästa födelsedag, sen slipper vi skitet till januari nästa år.

Idag har vi varit på möte inför uppstarten av Svenska hundklubbens lokalklubb Kristianstad. Nu har vi satt en styrelse och jag är med i den. Vi kommer anordna kurser och både valp och allmänlydnad kommer att starta upp i april.

Det jag själv tycker är mest spännande just nu, är att det kommer att komma en utställning i Åhus 20 april, som SHK anordnar. Det behövs funktionärer och utställare så in och anmäl! Jag är kluven till hur jag ska göra, egentligen vill jag ställa ut då det är en nationell utställning och fattar jag det rätt är den officiell och resultatet kommer in på skk hunddata. Aska har ju inga officiella resultat. Fast egentligen behövs det fler funktionärer och egentligen fyller Nikki år dagen innan och då passar det bättre att fira på lördagen. Nåväl, jag kommer väl fram till nåt. Om man lever så länge.

No Comments

Leave a Reply