Hundarnas kompisar

Godingar 

11 september, 2015

Det börjar bli ett stadigt gäng som hälsar på här hemma. Häromdagen kom dessa godingarna och hälsade på. Den ena är känd sen innan, men den andra var ny. Vera var för ovanlighetens skull inte alls impad av den nya, och förklarade omgående var dennes plats var. Eller ja, platsen i sig var inte så noga, bara det inte var för nära henne. Och Gud nåde henne om hon försökte leka.  

 Annat är det ju med resten av gänget, Lizzy, den lilla OEB’n, får göra vad tusan hon vill mot Vera. Vera blundar och hoppas på det bästa när Lizzy kommer springande i full karriär. Ibland ramlar Vera, ibland flyr hon. 

Och sen har vi Izzie. Där får Vera kämpa lite för att kunna få igång henne. Dom är ju inte alls samma typ av hund, och det vet Izzie. Det sättet Vera vill leka på tycker Izzie är way to våldsamt. 

I veckan kom Turbo och där fick Vera nästan slå knut på sig själv för att han ens skulle se åt hennes håll. Däremot blev Izzie och T kompisar direkt. 

Elsa pälsa kommer oxå ibland, och hon har oxå grönt kort. Vera har fortfarande ärr sen hon var valp och bet Vera i skallen, och Vera bara väntade på att hon skulle sluta. 

Vem har vi glömt? Dilba, men hon är ju familj och gör som hon vill. Och så har vi Tyson och Rango, två pojkar. Där leks det inte så mycket utan man kan tro att dom har bott ihop. Så duktiga ihop. 

Och så har vi ju min Troja. Jag skriver inte så mycket om henne. Hon har ont i sina bakben, och får därför mest ta det lugnt. Det finns inget intresse från hennes sida att umgås med andra längre. Jag är ledsen över att hon har det såhär och vet inte hur länge hon får vara kvar hos oss. Och nu kom känslorna så jag avslutar här.  

 

1 Comment

  • Reply LottaS 11 september, 2015 at 09:52

    Det var kul att läsa ända tills du kom till Troja. Fina Troja. Som vill vara sååå nära när man ska umgås med henne. <3

  • Leave a Reply