Allmänt, Lchf, Lillasyster, Min förstfödde, Skapat av mig

Helgen

3 februari, 2019

Det går så himla snabbt! Man ser så mycket fram emot helgen att när den kommer går det alldeles för snabbt!

Vi tog en tur mot Tomelilla i lördags, först Erikshjälpen där jag var snål. Dom tar alltså mer betalt för vissa grejer än vad dom kostar nya?! Jag köpte ändå en film till nikki, Gustav 2 och den kostade 30kr. För en begagnad dvd?!? Men hon ville ju ha den och så hittade jag ett spel som jag brukade spela när jag var liten, mastermind. Jag har inte tagit in den från bilen än då jag inte är helt säker på att jag kan få ungarna att fatta hur det går till.

Vi körde vidare till Boan och efter att ha gjort SÅ HIMLA MYCKET innan var Nikki allt utom samarbetsvillig. Vad är det med våra barn? Rocky har kommit till att vi åker till Ullared om en månad och han liksom sparar sig till det, Nikki är inte riktigt där. Jag mutade med att vi kunde äta korv på pölsemannen och när vi satt där kom det en mössa jag sytt gåendes. Alltså, jag såg mössan och tänkte att jag sytt en likadan, och sen dröjde det en stund innan jag kom på vem jag gett den till. Det var ju nästan släkt så det var lite skämmigt att jag inte såg ungen före mössan.

På kvällen åt vi blomkålspizza och kollade på melodifestivalen. Jag laddade ner appen och tippade och jag hade alla rätt! Wihoo! Vaknade i natt av att jag lallade på Wiktorias låt.

Och det snöade i natt. Det var fullt med snö framför dörren i morse och jag tycker det är så tråkigt! I nåt svagt ögonblick där jag ändå var helt säker på att svaret ”Nej” var vad jag skulle få, frågade jag barnen om vi skulle bygga snögubbe. Det blev en så kallad ”back-fire” på den och Rocky vill vill ville och VILLE verkligen att vi skulle gå ut. Jag var typ seriös från början men som vanligt spårade jag ur. Dont worry, den fick armar som passade till vårtorna senare så den inte skulle se så oproportionerlig ut. Aska har sett på Frost och ville äta upp dess näsa.

Jag fick feeling och började klippa ut mössor. Jag har köpt så mycket tyg men jag berättar ju inte för nån att jag har lådorna fulla här. Men även där blev det nån slags ”back-fire” och barnen ville ha alla mössor jag klippt ut, och några till. Rocky vill ha rosa modeller med fjärilar och grejer. Traktorerna jag visar honom är tjejiga..? Jag fick lite sytt i alla fall och tänker att jag ska sy upp att småtyger så jag kan börja handla lite igen. Tyg är kul ATG köpa. Veckohandligen är avklarad och det första jag ser på maxi är att dom säljer ut dvd (blu-ray om vi ska vara noga) för 20kr. Och jag ger 30 på loppis. Jahopp.

No Comments

Leave a Reply