Min förstfödde, Utflykt

Holiday hos Ulla

28 februari, 2019

I helgen är det dags för vår årliga Ullareds-resa! Jag och Rocky har längtat och räknat ner hur länge som helst!jag tror det är fjärde året vi åker dit, och det är tredje året Rocky följer med. Ett år fick jag för mig att jag skulle ta med Nikki. Det fick jag ångra. Hon som alltid sover utan problem var vaken och skrek i två nätter. Gissa hur kul hon var på dagarna sen.

Rocky tycker det här är superkul och han har planerat sina inköp sen efter jul. Jag har tyckt det har varit lite konstigt att han inte tjatar om att få grejer längre när vi är i affärer, men det berättade han sen – att han sparade sig till Ullared.

Jag har det så jäkla bra när vi är däruppe. Vi åker med mormor och morfar och när jag och mamma shoppar lika tidigt som affären öppnar, ligger Rocky kvar på motellet och väntar på att morfar vaknar. Sen kommer vi med frukost och den handlar vi igen. Då kan Rocky vara med vem han vill.

Förra året gick jag bananas på fredag kvällen, köpte massa kläder och sen kunde jag prova dom på motellet och det som inte passade eller inte satt snyggt lämnade jag tillbaka på morgonen. Så bra.

Vi har ett orosmoln inför helgens besök, men jag har vanan inne på Tupperware-flaska och sugrör.

No Comments

Leave a Reply