Utflykt

Ullared i mars

7 mars, 2019

Vi hade det riktigt bra i Ullared! Jag handlade för alldeles för mycket pengar, och ändå känns det inte som jag fick så mycket med mig hem?Vi kom nog upp vid 17 och skulle gå rakt upp i restaurangen för ingen av oss hade ätit där innan, och det var bråttom för dom stängde visst 18. Vi valde helt fel väg genom varuhuset och det var sjukt svårt att gå förbi alla ställningar med NEDSATT PRIS och 50% men vi klarade det till slut och vi åt varsin torr schnitzel. Rocky åt 10 köttbullar och lite av våra pommes. Bra service till matgnälliga barn!

Vi gick upp tidigt för att vara först i varuhuset på lördagen. Eller nåt. Det var vi inte. Vi handlade med oss frukost till Morfarn och Rocky och tog en drink i sann semester-anda! Sen flöt dagen iväg, vi var nog inne 3 gånger den dagen, och morfarn troligtvis ännu fler gånger. Han hade nämligen köpt med sig filmer som dom skulle roa sig med. Men först behövde dom en dvd. Hjärnan var med och kollade vad det var för utgångar i tv:n och hdmi fanns. Det är väl det man använder idag. Eller?

Så en dvd-spelare inköptes och även en hdmi-sladd. När vi sen kom tillbaka fanns det tydligen ingen hdmi-utgång i dvd:n?!? Så då fick dom gå in igen och köpa en scart-sladd. Och väl tillbaka på motellet inser man att det finns bara ett strömuttag. Jahapp. Så det var till att gå in igen för att köpa ett grenuttag. Nu fattades det bara att det inte skulle finnas några batterier i fjärren, men det sa jag innan dom gick in igen så det löste väl sig, hehe.

På kvällen åt vi på rosegarden och det är väl lite av en höjdpunkt. Love kinesamat och älskar att man kan äta sushi till efterrätt. Mormor planerade hemresedagen och sa att vi skulle gå upp tidigt, packa bilen och parkera den nära utgången och det var en smart plan. Synd bara att vi la allt ansvar för väckningen på henne och hon sov gott. Länge.

Vi städade vårt rum och gav oss in på vår sista runda. Jag gjorde ett riktigt klipp när jag hittade trosor i 4-pack för 20:- Och jag blev så jäkla till mig att jag köpte 4 paket! Tänk, 16 par för 80:- Billigt!

Men när allt kommer omkring var det nog inte så jäkla billigt för dom har glömt att sy fast resåren med elastisk söm, och jag får inte upp dom över röven. Så 80:- för 16 oanvändbara trosor. Yeey.

No Comments

Leave a Reply