Kontakta oss

Ni når oss på hej@runninglife.se, är det någon specifik bloggare ni vill komma i kontakt med så gå in på deras blogg, där finns varje bloggares specifika kontaktinformation.

1 Comment

 • Reply Frida 2015-06-01 at 22.42

  Hej.

  Jag läser till hälsoinspiratör och har precis startat upp min sida ” Din hälsoportal ” på Facebook som ska vara en blandning av kladdkakesmet, hälsa, livsstil, skönhet och fokus på vad som är viktigt för just dig. Jag har på en vecka fått 160 gilla markeringar. Jag gör detta vid sidan av mitt arbete och detta är en personlig dröm för mig.

  Jag är en glad skit som brinner för just detta ämne vid sidan av mitt heltidsjobb på ica där jag jobbar som teamchef för kassa och förbutik. Fyllde 30 år i år och står stadigt med fötterna i myllan. Spenderar mycket av min vakna tid med min hund Abbe, familj, vänner, ute i skogen, träning, jag skrattar mycket och så älskar jag att resa.

  Kika in på min Facebook sida och se om detta är något ni skulle vilja samarbeta med. Jag håller tummarna :-)
  Tack på förhand. Medvänligahälsningar, Frida Karlsson

 • Leave a Reply