cykel

Över 9 mil innan klockan 08:00

29 maj, 2016

Denna veckan har vart helt galen. Mannen har elat i nya huset alla kvällar denna veckan och hela denna helg. Jag har fått prioritera mina dagar därför har det vart mindre bloggande. Jag har tagit med lilla på gymmet när jag kört pass. tryckt in alla nödvändigheter som tandläkare, frissan osv.

För att ens få till mil denna helg gick jag upp 04:00 denna morgon…..en söndag morgon. Må va galna, men så är det ibland, vill man så går det. Ingen trafik, man få se soluppgången och sen hela dagen fri…bara fördelar. Jag hämtade upp K i Åhus strax innan 05:00. Vi drog mot backarna bortanför Degeberga, Maglehem. perfekt att bara mala långa sega backar varv efter varv.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 09.15.36

Jag var tvungen att vara hemma till klockan 08:00 för att byta av mannen. Japp, 07:59 rullade jag in på tomten. 92 km skramlade jag ihop. Perfekt! Nu är jag lagom mysig efter dusch och frulle nummer 2. Men dax och klä på sig, idag är det äventyr med lillan som gäller.

Glad Mors Dag på er! Jag kom hem till choklad och jättefina teckningar <3

IMG_8674

livet

Glöm inte att andas kanske…

24 maj, 2016

Fasen jag känner mig sleten på ren skånska. Blogginläggen hamnar sist i prio… Vi har mycket med huset vi bygger, vi jobbar, jag tränar för Vättern, har pass. Men jag är så otroligt tacksam att jag har träningen. Ikväll på mitt pass kämpade mina grymma deltagare så jädra bra! Dom gjorde verkligen min dag!!!

Träning och kärlek är verkligen underbart…och andas lite där emellan..

superthumb

Veckans upplägg:

Måndag = Vila

Tisdag = Tung styrka 30 min + Sprint 30 min

Onsdag = Vila

Torsdag = Styrka av någon form + Sprint 30 min

Fredag = Vila (klättring med jobbet dock….om det räknas 😉 )

Lördag = Hoppas på löpning

Söndag = Längpass på cykel

cykel

Skönt slut på flängig vecka….

22 maj, 2016

Denna veckan har vart helt galen, därför dåligt bloggande.

Kom hem sent onsdag kväll. Jobbade torsdag, pass på kvällen. Jobbade fredag och direkt efter jobbet körde vi ner till Österlen, mannen skulle köra crosstävling igår lördag så vi passade på att sova i stugan. Heldag på crossbanan igår. Körde hem igår och karate med lillan idag.

Tur hörde K av sig igår och frågade om jag vill med på en cykelrunda med henne och M. JAAAA!

Så klockan 14:30 hämtade jag upp henne. Vi hämtade sedan upp M, drog mot Degeberga backar, mot Maglehem, mot alla backar helt enkelt. 11 mil fick jag ihop. Motvind och seeeeegt uppför, det var meningen. Nu är jag sådär mojsigt trött och kommer somna tidigt, hoppas nästa vecka blir lite mindre flängig..

IMG_8636

ätbart, recept

proteinbollar choklad

18 maj, 2016

Alltså jag bakade ihop världens mummsbollar härom dagen. Tog det jag hade i skåpet. Receptet är på en ”höft”. Ta lite i taget och se….smeten skall vara kladdig och ”seg”.

Lina Proteinbollar

* ca 4 dl havregryn

* ca 4-5 msk kakao

* 2 skopor proteinpulver vanilj

* ca 2-3 msk agavesirap

* ca 3-4 dl vatten

Mixa allt i matberedare så det verkligen blir väl mixat. Rulla till bollar och rulla i kokos. Låt stå i kylen.

IMG_8535

cykel, jobb, Utmaning

elev hela dagen

17 maj, 2016

Halvdags utbildning i projektering. Så roligt, jag tycker verkligen om mitt jobb. Vi slutade klockan 16:00 så jag gick inom Nordic Wellness och hörde mig för om det fanns plaster kvar till spinningen ikväll. Japp det fanns det. Så jag bokade 30 min RPM och 30 min Sprint. Jobbigt som fasen och så otroligt roligt att få vara deltagare och ge ALLT! Att verkligen få kämpa utan att behöva prata i micken. Svetten rann och blodsmak i halsen. Trevliga instruktörer vill jag påpeka, var ju tvungen att snicksnacka.

IMG_8590

Jag tycker det är superskoj att gästerna när jag ä iväg. Hotellgymmen i Sverige är ju inte så jätte upphetsande haha..

Handlade med mig mat och kaka från Mocca Deli, super ställe. Kycklingfilé med bulgur och grönsaker och en brownie med grädde. Tummen upp!

IMG_8589

Nu är jag trött, lite tv och sen sooooova. Sista dagen imorgon här uppe, tåget går sen eftermiddag ner till Skåne igen.

Högintensiv träning, jobb, Utmaning

Early bird

17 maj, 2016

Är i Eskilstuna på jobbutbildning. Jag åkte upp igår efter jobbet….snark så jobbig resan var denna gång. Trött som en urvriden trasa, somnade direkt när jag landade på hotellsängen strax efter 21 igår..

Jag började dagen med ett pass i ”boxen” på Nordic Wellness. Jag tycker om dem gymmen, dom har ALLT! Fräscht, modernt och nytt. Boxningsring, löpbana och ja…ALLT! Jag ringde igår och hörde om jag kunde komma bort och träna…”inga problem, du är välkommen”.

Jag älskar verkligen att besöka andra gym på andra orter, man får så mycket inspiration.

Hur som helst. Klockan 06:30 imorse alltså. Crosscage-pass. Crossfit inspirerande, sjukt jobbigt och galet roligt!

12 övningar 45 sek x 2 ggr, alltså 2 varv.

Några av övningarna: snakerope, burpees och hopp över bräda, squats med kettlebell stående på 2 st boxjumplådor och ner där emellan, utfall med sandsäck, plankan, roddmaskin, boxa på säck mfl….

BRA JOBBAT LINA klockan JÄTTETIDIGT för högintensiv träning!

IMG_8573 IMG_8566 IMG_8574

cykel

samla samla

16 maj, 2016

Jag fick ihop mina 10 mil på cykel denna helg som vart, borde vart fler men men…

Klockan ringde 05:00 i lördags, ja jag vet, men det måste göras… jag hade spikat med min kompis K att vi skulle köra pass tillsammans. Det gick super, 6 mil samlade vi ihop, vi hade båda saker planerat den dagen så därför kunde vi inte vara ute längre.

Jag hade velat springa med kompisarna igår, men eftersom vi eller mannen min håller på med huset så fick det bli cykel på kvällen. Målet var minst 4 mil med backar och motvind. Japp, jag klarade det. Mycket uppför och mycket mycket motvind. Man blir lite grinig och sur….förbannade blåst, men ack så bra för benen.

Fasen vad jag älskar att cykla! Magi på stål!

IMG_8529 IMG_8547

bloggpower, Örongodis, Tema, Tips

Tema denna veckan…

15 maj, 2016

Veckans tema är: Inspirerande läsning!

Vilket är tema som INTE passar mig så jag inte tycker om att läsa böcker. Jag tycker det är jobbigt att ta sig tid att läsa..

Jag älskar däremot Podcast, perfekt att lyssna på i  bilen, på löpturen, på promenaden eller på tåget. Pluggar i öronen och bara njuta, sluta ögonen, lyssna, skratta och inspireras. Jag lyssnar på Träningsglädje TALKS av Sara Rönne, Träningspodden av Lofsan och Jessica Almenäs, Maratonpodden av Petra Månström, Ofiltrerat av PT Fia och P3 sommarpratare.

Lyssna vetta!!

Sen är tycker jag om föreläsningar. Så grymt givande och inspirerande.

IMG_8546

livet

Happy Friday!!

13 maj, 2016

Iiihhaa mör i kroppen. TRX är grym träning. Tänk att man hittar muskler man inte trodde man hade! Avslutade med mitt Sprint pass. Wow! Värsta bästa torsdagskväll eller….

Fredag äntligen. Börjar känna mig trött och längta oerhört mycket efter semester trots att jag var ledig 5 dagar förra veckan. Men det är nog så det ska vara. Vi jobbar och sliter ca 45 veckor om året och då är det ju inge konstigt alls att vi är trötta.

Ha en bra dag fina ni!!!