cykel, kärlek

LYXIG fredag

24 mars, 2017

Det har vart en späckad vecka. Mannen iväg på jobb några dagar, jag och tösen har haft fullt upp.

Jag har hunnit med träningar med…wod i måndags, lite genrep spinning tisdag, vila onsdag och igår torsdag spinning och styrka.

Skönt!

Idag var vi barnfria hela efter jobbet. Så jag och maken drog ut på 28 km i skogen på våra mountainbikes. Så skönt och så tufft idag. Högt tempo, mycket backar. Jag kände mig riktigt stark i benen idag. Han tog det lgnare och väntade in. Sol och skogen! Underbar start på helgen!!!

Så nu är man taggad till all träning imorgon. Morgon powerfit på crossfitstllet och spinning imorgon eftermiddag- Spin Of Hope. Jag ska själv hålla 2 klasser.

Tror det blir en perfekt födelsedag…

IMG_1052 IMG_1053

crossfit, cykel

Välkommen måndag

20 mars, 2017

Plugg plugg. Ny release- Sprint 7 på torsdag! WOOP WOOP! Den är grym och tuff, precis som Sprintpassen ska vara.

Sen har jag gjort klart listorna inför Spin Of Hope på lördag. Jag kommer köra två pass. 90′ tals tema disco och Sprint Fever.

Blir bra det här!!

Kvällen har bestått av rensa, städa garderober och pluggat. Och ja, såklart tränat. Har träningsvärk från i lördags så det var skönt att skaka loss kroppen på ett wod pass. Mannen iväg på jobb, då är det faktiskt ännu skönare och få köra ett race här hemma ensam…hehehe..

IMG_1035

event, Högintensiv träning, kärlek, Les Mills

STHLM Heartbeat 2017

19 mars, 2017

Nu är jag hemma i Skåne igen. Jösses, så trött. Sov dåligt inatt, förmodligen pga att jag vart uppe i varv hela lördagen, svalde en pizza med Nocco innan jag nattade mig..jodåså…att..

I fredags direkt efter jobbet tog jag tåget upp till min favoritstad- Stockholm. Bokat rum på favoriten Nordic C Hotel och köpt biljett till uppföljaren av Blogger Boot Camp (BBC)–> STHLM Heartbeat.

Men jag hade bokat in ett ”äventyr” till denna dagen. Eftersom konventet på Fotografiska var på kvällen så kände jag för att göra något skoj innan. Som Les Mills instruktör i Sprint så blir man ju galen när det kommer nya happening. Les Mills The Trip. Jag gästbokade mig på Sats Stureplan där den enda spinningsalen med 3D duk finns i Sverige. Tänk er spinning framför en bioduk i 3D. Ni cyklar i animerade världar och lever er in så mycket att det känns i magen när nedförsbackarna blir uppförsbackar. 45 minuters njutning. Jag har aldrig vart så trött på ett spinningpass på länge. Detta var galet bra, det nya inom indoor cycling känner jag. COOLT!!!!!!!!

IMG_0996

Jag har vart på BBC tre gånger tidigare. Älskar detta konvent. Men nu gjordes detta om och blev istället för ett konvent till två konvent. Ett på dagen för influenser inom media och träning och ett för alla andra på kvällen. På Fotografiska.

Jag kände jag måste ju dit! Mina tre kvinnliga inspiratörer ska ha klasser- Norges stora stjärna Funkygine  Jörgine Vasstrand, Årets PT 2016 Pischa Pischa Strindstedt, Uppochhoppa Sofia Bursjöö.

I klasserna Funkyandfit med Funkygine och Wörkout med Pischa var det mycket teamträning. Jobba i par i högintesiv träning med massor med kroppsstyrka. Så roligt, träningsformer vi inte har här nere hos oss. Jag vet inte hur många burpees jag gjort igår…Skönt avslut med Sofias Mobility Flowpass. GRYM kväll!

Funkyandfit är typisk Jørgineträning, det är träningstimmen där du jobbar med kroppen som motstånd. Här kommer du kunna utmana både styrka och kondition och förhoppningsvis kommer du också att utöka din övningsrepertoar. Målet är svett, ny inspiration och hög energinivå!

Träningsformen Wörkout är  lekfull och tuff men framför allt ger den en positiv känsla. Målet är alltid att alla deltagare går från klassen med ökad kunskap om sina egen kropp, bättre teknik och mer kraft.
Wörkout är högintensiv funktionell träning. Var inte rädd för att kliva ur din egen comfortzone där passen utlovar många skratt. För att tuffa till den lekfulla träningen lite till ska man inte bli förvånad om man får  grabba tag i närmsta person och använda denne som redskap

Efter två tuffare klasser tar vi ner tempot. I Mobility Flow utmanas din rörlighet samtidigt som vi varvar ner och kapslar in känslan av energi och styrka. Målet med klassen är att ge dig nya rörlighetssekvenser som kan bli nycklar till en kropp med större rörelseomfång. Rörlighet gör dig stark, ståtlig och skadefri.

Jag är riktigt glad att jag for upp. Dessa tre kvinnor är verkligen starka förebilder hos mig. Coola, starka, trevliga och galet bra på det dom gör. Dessa kvinnor kan! Baaam!

Lite minus är ingen minimässa, som tidigare. Det slutna konventet på dagen hade minimässa vilket har var på BBC med. Och att man missade att träffa personer som var inbjudan på dagen med som man träffat tidigare på BBC. Detta var supersynd, drog dessvärre ner betyget detta året. För få timmar helt enkelt för oss på kvällen. För avskalat.

Men Sofia skall ha en stor ELOGE som fixar detta, grymma grymma DU!! Du är en stjärna.

Tack för en fin goodiebag <3

IMG_0992 IMG_1004 IMG_1006 IMG_1011 IMG_1019 IMG_1020 IMG_1022 IMG_1024 IMG_1027 IMG_1029

event

On my way

17 mars, 2017

Känner mig super taggad, förväntansfull och pirrig! Alltid samma känsla när jag skall upp och gå på event! Blogger Boot Camp har blivit SthlmHeartbeat. Så bra! Hoppas jag! Och det tror jag. Sofia är grym på att fixa och ordna.

instadelningsbild

Jag sitter nu på tåget upp till storstaden. Lirar på listorna som jag ska ha på Spin Of Hope nästa helg. Skönt att få tid att fixa och trixa.

Jag har okat in pass på Sats imorgon. Jag ska testa Les Mills The Trip. Man får ju faktiskt passa på. Jag är ingen shoppare på stan så jag kör träning i stället och långfrulle på hotellet!

Soo looong <3

styrketräning

Hey you snatch

14 mars, 2017

Nu är jag rätt mör i mina axlar. Skills-pass, alltså teknikpass. Vi går all in och lär oss snatch. Och idag Over Head Squats. Jösses, mina axlar är trötta. Just att upp med stången bak, raka armar och sedan ner, ända ner och upp. Jag körde med 35 kg som mest. Kroppen orkade inte balansera samtidigt som jag ska spänna magen och gå ner…det gick inte. Men jag är nöjd.

Hoppade öven på ett powerfit pass efter. HIIT- 8 övningar- 6 varv- 25/10 sek.

Lagom mosig nu…skönt!

KRAM på er!IMG_0976

Löpning

Ljuset blir längre

13 mars, 2017

IMG_0970

Jag kom ut innan mörkret helt föll.. 5 km löpning- helt okey för denna måndag. Vi passade på att röja inna på tomten innan jag drog ut. Så skönt att hinna med saker nu när det är ljusare om kvällarna.

TOKGILLAS!

crossfit, cykel, event, Les Mills

Happy day

11 mars, 2017

Sweet Saturday!

* Vaknade 06:15, UTVILAD! Så skönt. När hände det!?

* Powerfit träning lördagar i vanlig ordning…bla burpees, chins, wallball….

* TAGGA mat! KAFFE!

* Möta upp Kajjan, ner till Malmö för att gå på kvartalsutbildning. Les Mills Sprint 7! Så bra den releasen är. Bra musik och riktigt riktigt jobbig. Bra utbildning, som vanligt!

* Mumsa keso och köra hem.

* Om en vecka är jag i Stockholm och träffar andra härliga människor och tränar och har roligt! Längtar!

* But First…..Mello! 😉

IMG_0967

livet

Torsdag Jaaa!!!

9 mars, 2017

Torsdagar har bra kvällar!

Sprintpass + WOD!

Extra plus….nya fransar direkt efter jobbet.

Ha en riktigt go torsdagskväll ni med!

livet

en vanlig tisdag

7 mars, 2017

Vilken dag….jag önskar mig ett okomplicerat arbete utan interna konflikter och sena blickar. Suck! Jag menar vuxna människor…ibland är barn klokare.

Hur som helst. Det tisdagar är stressiga. Jag går strax innan 16:00. Hämta tös på skolan, 15-20 minuter i bil, lämna på hennes karate som börjar 16:30. Slutar 17:15, hem byta om och köra på teknikträning till 18:00. Men det funkar pga att det är roligheter som händer denna dagen. Då är det godare och skönare att hem och äta och softa i soffan efter välbehövlig dusch. Riktigt skönt!

Vi tränar snatch just nu. Det är klurigt, vår tränare är petig och vill att dem ska bli perfekta. Men det är bra, bra med rätt teknik, viktigt att få rätta instruktioner. Det är så roligt!

181snatch

styrketräning

Gym gym

5 mars, 2017

Familytime på gymmet..

Tog det piano med flåset. Har fått retlig torrhosta nu. Mög!!!

*Uppvärmning: 1000 m rodd (lugnt)

*Uppvärmning med pinne + töj

*Kettlebellsving 16 kg. 10 x 3ggr

*Marklyft 20, 50, 70, 80 kg. 10 x 2ggr på varje vikt.

*Knäböj 20, 40, 50 kg. 10 x 2ggr på varje vikt.

*Häng och chins. Tunnaste bandet + 5 utan. Ren övning att hålla igång greppet.

*Mage + stretch

Glada och nöjda!!