Box, kärlek

Berusad av lite av varje

13 november, 2017

Jag fick med maken på boxercise idag! Wow, han kämpade bra, riktigt bra. Det är verkligen ett grispass, men så himla skoj. Det svider, men är värt det, helt klart!

Sen opererades vår lilla Bella katt idag. Steriliserad och chipad. Lilla skruttan. Hon är lite ”berusad” än utav narkosen. Älskade katt!

Jag och maken är berusade av endorfiner från träningen och Bella från narkos….en berusad dag.

IMG_2509

crossfit, Högintensiv träning, kärlek, livet

Ladda för ny vecka

12 november, 2017

Galet trött, söndagsslö…..

Kiropraktor i fredags. Hon knäckte upp mot huvudet. Det ”small”, mycket låsningar. Känns skönt nu. Lyx juice från NJB.

IMG_2501

Mysfredag med pizza och bubbel fick starta helgen. Bara vara tillsammans. Njuta och koppla av.

Lördagen började med powerfit träning för tösen, jag körd elits själv….ja det blev lite allt möjligt, ingen inspo alls igår morse. Långpromenad med Träningspodden i öronen fick avsluta lördagseftermiddagen.

IMG_2504

Idag gick vi promenad när vi vaknat och grattat pappsen men nybakat scones och ny tröja. Sköns start. Sen drog jag på powerfitträning, alltså på pass. HIIT. Kräkvarning, helt färdig, svetten rann på benen under tajtsen…jösses. Men skönt och få köra. Nu är det myskväll och ladda inför ny vecka. Kommande veckan är så smockas att jag får ont i skallen av att tänka på den.

IMG_2507

livet, lopp & tävling

Ännu ett mål

9 november, 2017

Äntligen, jag har startplats på Siljan Runt 2018. Platser finns fortfarande men dem tar snabbt slut. 16 mil och runt vår vackra sjö Siljan. Såklart, jag som är dalkulla, från Leksand ska cykla denna tur! Känns riktigt roligt att ha detta lopp inplanerat. Sedan blir det en hel del mtb nästa år. Det ska bli massor!

siljan-runt-logga-01-265x300

Ikväll Sprint, som jag älskar att köra klassen, så jäkla kul, nya ansikten och et drag utav bara den! Att brinna för det man gör, det utstrålar energi, det tycker jag. jag försöker göra mitt allra allra bästa när det gäller det till mina deltagare. Dom ska ha det bästa ju den stunden.

Fredag imorgon och jag ska knäckas i nacken och ryggen. Min huvudvärk är betydligt mindre, men känner fortfarande. Kiropraktik är verkligen super bra. Läskigt och skönt på samma gång, jag känner efter hur kroppen svarar och blir avslappnad.

Ha nu en skön fredag imorgon! SNART helg!

587869fcf1d6c5ae6e8b8008685583fc

Träna och jobba i trädgården i helgen???? Haha…bilden är ju för skön!

recept

Grön är skönt

8 november, 2017

Tillsammans med kokta ägg på frukostrasten på jobbet. Grönt är skönt. Nyttigt och ger energi.

GRÖNT ÄR SKÖNT

Avokado

Citronsaft

Färsk spenat

Färsk ingefära

Fryst mango

Vatten

Mixa mixa mixa!

IMG_2497

livet

Kabelsnabel fixad

7 november, 2017

Lyckan är total…hahaha!! Idag lagades fiberkabeln på vår gata. Helt utan tv sen i torsdags. Hur klarade vi oss utan allt över helgen? Jo, det kändes, men det gick. Vi pratade mer än vanligt, tände ljus och brasa och myste. Och somnade tidigt. Många sovtimmar på kontot.

Nu är det skönt att ha tillgång till wifi och tv igen…

Jag knäckte mig igen i fredags, det känns mycket bättre. Ska till kiropraktor igen på fredag. I lördags körde jag wod, det var längesedan sist…jobbigt och skoj. Och i söndags rev jag av 1,5 timme på racern ute på morgonen. Skön start och välbehövligt att köra ut benen lite om vart annat.

IMG_2490

Igår mitt vanliga pass boxercise. Älsk på det.

Ikväll mys med ljus och bara vara. Man behöver det också.

livet

Give me wi-fi!!!

3 november, 2017

Skit med!

Kommunen har kört sönder vår fiberkabel…inget internet! Pga en vattenläcka på vår gata. Så trist! Så segt och blogga via mobilen. Jag gillar inte riktigt det. Vill ha hels tangentbordet att blippa på. Men hoppas på att det åtgärdas snarast!

livet

kiropraktor besök

30 oktober, 2017

Jag har inte vart så pepp att sitta framför datorn. I fyra veckor innan jag fick hjälp har jag haft en jävulsk huvudvärk, ni vet när det dunkar så att det känns som man har blåmärken på skallen… vaknar av att huvudet värker och det svider bakom ögonen. Kom till läkare och han sa direkt spänning, nerver i kläm som gör strålningarna på hjässan. Få komma till mitt livs första kiropraktor besök i fredags. OJ, så läskigt det var. Hon knäckte ryggen och nacken på båda sidorna. Och vet ni. Jag har kunnat sova i tre nätter utan huvudvärk!!! SOVA! Sovit 10 timmar/natt sen i fredags. Mycket sömn att ta igen. Men huvudvärken och stelheten kommer igen på morgonen, men

IMG_2450

det går inte att jämföra vad det har vart. Skall till kiropraktorn igen imorgon samt på fredag. Känns bra och få bukt på detta.

Tyvärr beror det nog på mitt tillfälliga jobb jag hade för några veckor sedan där jag stod och målade om dagarna…fel höjd, fel belastning och ildrag.

Det får bli mitt inlägg idag….men nu mår jag bättre i knoppen och pallar dator igen på kvällen en stund..

Högintensiv träning, livet

Smack!

23 oktober, 2017

Vet inte vad jag ska skriva idag faktiskt. Jag har jobbat, jobbat och jobbat. Kämpar på med små motgångar och så. Inte så lätt alla gånger när man inte har någon att bolla och få hjälp av på plats, ni vet affärssystem och sånt. Men som envis jävel, så är jag inte längre rädd för att prova och testa. Kan ju inte mer än gå åt skogen. Jag har ju trots allt en IT avdelning som kan rätta mig om ifall att…hahaha…

Boxercise ikväll, löve it! Skulle kunna köra det 3 gånger i veckan….LÄTT! Speciellt när man har så bra tränare som vi har. Hon är grym, Martina!

IMG_2427