mode, NYHETER

Tips på unika träningskläder

18 juli, 2017

Jag kan bli lite trött på dem vanliga märkerna som Nike, Adidas, Under Armour. Jag älskar det lite annorlunda. Märken som är nya och inte massproducerade….det är superskoj med dem mindre och nyskapande märkerna…här är några godbitar..

IMG_1746

Sigr Nordic ett klädmärke från Umeå. Gör supersnygga cykelkläder. Jag har två cykeltröjor som är tunna, följsamma och snygga. Tokgillas på dessa färger!

IMG_1747

By Sjöö Annika Sjöö har designat en träningskollektion med Provrummet. Passade att fynda på rean där. Sköna kläder som sitter bra. Snygga mönster är ett plus! Storlekarna var normala tycker jag.

IMG_1748

ByShapeMeUp Trendernas träningskläder. Så galet snygga och sköna. Älskar dessa tajts. Grymt sköna att köra spinning i. Bra med elasticitet och rörlesefrihet trots att dem är tajta.

livet

NU – Chill

16 juli, 2017

Tanken var att vi skulle cykla mtb i eftermiddag. Men så blev det inte. Det fick bli en löpartur på 4 km i rast tempo istället, med lång stretch efter det. Regnet har fallit från lunchtid och blött och halt i skogen…pallar inte. Men istället har vi fått mycket gjort här hemma i helgen, byggt altanen, rensat grejer och upp med det på vinden, inhandlat trädgårdsmöbler, fixat draget på min bil. Ja, en hel del. Skönt!

Nu slappemys i soffan… KRAM!

Unknown-5

livet

Att hoppa!

15 juli, 2017

Så många tankar just nu. Jobbade sista dagen med min kollega…ja, jag har jobbat klart med alla mina kollegor på filialen på min ort. Känns så himla märkligt på något sätt. By bye killar. Så mycket skratt, frustation, svordomar och tokigheter vi gjort tillsammans dessa 2,5 år jag vart där. 7 stycken grabbar har tillbringat mina dagar med. Nu väntar en vecka, sista veckan, städa av, lämna in till chefen och fixa med det sista och krama om härliga kunder. Jag har haft dom bästaste kunderna ska ni veta!

Om en vecka är jag klar med säkerhetsbranschen. Jag har lärt mig massor. Så mycket inom säkerhet och jag har lärt mig allt från det administrativa till att sitt och lägga om låscylindrar med millimeter små stift som skall räknas ut rätt för att just ”den” nyckeln ska passa.

Sen kommer jag njuta av 3 veckor semester innan jag börjar nytt jobb på ett snickeriföretag som administratör och kommer kämpa ihop med 15 grabbar….det ska verkligen bli så skoj!

1bafba73564ccf42b4970567e41b7490--new-beginning-quotes-a-new-beginning

Måste tacka P ännu en gång för den fantastiska blomman han köpt till mig!!!!

IMG_1768

cykel, Les Mills

Torsdags….mys!

13 juli, 2017

Nu räknar jag ned dagarna tills jag går på semester och jobbar sista dagen på mitt nuvarande jobb. Det gäller att få tiden att gå nu. Sen ska dagarna gå saaakta under min semester hade jag tänkt….haha..

Ikväll var det Sprint time. Jag bara älskar det. Våra deltagare är helt magiska. Vilka tjurar. Dom är starka och hänger med i peppen! NI ÄR BÄST!

30 minuter bodypump, idag armar, rygg och mage och sedan 30 minuter sprint, högintensiv träning på cykel. 36 intervaller på 25 minuter….helt A M A Z I N G!!

IMG_1761

cykel, livet

Jaga backar

11 juli, 2017

Mannen jobbar sent och tösen är utlånad hos mormor och morfar så passade jag på att rasta min mtb ikväll. Skogen var ljuvlig ikväll. Varmt och soligt.

27 km blev det totala. Matade på i mina favoritbackar som jag tog om och om igen. Sen blev det väldigt mycket fartlek på dem bredare stigarna och grusvägen. Benen fick bevisa. Det kändes så bra och så skoj! Älskar skogen. Stannade och bara ”sög” in doften och lukten..

IMG_1745

IMG_1741

Löpning

Terräng – Intervaller

10 juli, 2017

Så himla roligt! Jag hann vara med TNT på löpningen ikväll. vi kan väl har vart ca 15 stycken grymma löparvänner som kämpade tappert i alla backarna i skogen idag. JÖSSES! Pulsen fick jädra mig jobba. Att köra intervaller i skogen, i sand och off road…det…är grejer det! 3,6 km blev det i dessa intervaller….. Tack gänget för ikväll!

Unknown

crossfit, cykel, Les Mills

Sunday…again!?

9 juli, 2017

Man tro att jag gått på semester allra redan! Men icke! 2 veckors jobb kvar. Sen 3 veckors semester och sen nytt jobb!

Har helt ”glömt” att blogga sen i onsdags…..typ!

I torsdags blev det Sprint. Kajjan höll i passet och jag och maken satt som deltagare. Wow vilket röj!!! Glass i hamnen som grädde på moset..göttans!!

I fredag bara chill…chill och chill. Laddade för lördagens WOD…den va grym. 80 kg i marklyften och 30 kg i stående rodd. Turkish situp med 8 kg kb är fasen ingen lätt historia. Här är det tänks rätt hela tiden. Grym övning men klurig.

Sådär ja! Och idag redan söndag. Jösses….

crossfit

Tung onsdag kväll…

5 juli, 2017

Jag drog 40 kg i power cleans (frivändningar) idag….springa totalt 1350 meter med 15 kg tung sandsäck..välta traktordäck och annat skoj. Kort pass, men ack så tufft! 20 minuter ”köttande”.

Kommer hem och kör ner jordgubbar, naturell yoghurt, lite mjölk, passionsfrukt och sveper…yummmie!

IMG_1715

cykel, kärlek

MTB kort och gott…

4 juli, 2017

Ikväll blev det spontan cykelträning. Backar. 2 varv á 20 minuter vardera. Man kan cyklar snabbare, men här går många, springer många, så man får vara försiktig. Kort om tid, då fick det bli malande uppför i segare tempo istället. Bara backar….typ. Hann inte mer, men det räckte för att hålla igång cykel och ben i solnedgången.

Skärmavbild 2017-07-04 kl. 21.00.56

IMG_1713

event, Les Mills

Les Mills Live

3 juli, 2017

Måndag allra redan…jösses! Tiden går för fort. om 2 månader är det äntligen dags för Les Mills Live i Köpenhamn. Nära hemma liksåm. Så skoj! Ska dit med gymligan. Woop woop!! Riktigt coolt event.

Det blir: RPM, Sprint, The Trip och Grit. Grym och rolig kombo.

Unknown-4