Box, kärlek, Tema

Team~kärlek

16 januari, 2018

Att ha kvalitetstid med min älskling. Att vi börjat träna tillsammans. Boxercise med mycket teamövningar tillsammans varje måndag. Kärlek och smärta på samma gång. Kärlek till honom och träning men också smärta av träningen. För jädrar vilka övningar vi får tampas med…

Visst är det härligt att träna med någon man älskar?!

livet

onaturlig förändring?

15 januari, 2018

Man skall inte klaga. Men pga av mycket tung träning, är låren förstora och axlarna förstora för mina kläder. Alltså fasen, nya brallor och vindjackor behöver inköpas. Jag spräcker favoritjackan. Vilket jävla bekymmer…eller inte, tyck vad ni vill men det är ju så tråkigt att handla ”vanliga” kläder….

Jag ber om det själv så…mitt fel. Och ärligt, jag älskar mina lår och vader nu, att börja se konturerna, love it! Ger mig en egokick!

Har ni samma bekymmer?

IMG_5951

livet

its dark

14 januari, 2018

Summering av veckan:

Helt okey. smådeppig utan anledning, måste bero på vädret…mulet, grått och regnigt. Inte fan är det konstigt att man vill dra något över sig?

Trots detta så rulla det på, med jobb, TRÄNINGEN- boxercise, wodar (crossfit), spinning, cirkelträning och löpning. Himla mycket härliga träningstimmar så får mungiporna att le….efter…svära under…ja, det är ok…

Tänka sig vad det är bra för kroppen med goa endorfiner. Just det som man får av detta, ja just fysisk aktivitet.

Just nu sitter jag en söndag med tända ljus och hit havregrynsgröt och känner mig sjukt mosig i hjärnan. Segat hela eftermiddagen, ja jag vet att det är bra, men va fan…man är inte van det. Men, det är kanske det som är ”the point”.

IMG_5961

livet

Inte löfte- utan önskan

10 januari, 2018

Nyårslöften….lovord….mål för 2018…har jag det? Alltså det här med nyårslöften känns för mig gammalt.

Om jag säger såhär…nu gäller det inte träning och mål för det kommer i annat inlägg senare…

Jag vill detta året:

* Slippa den jävla magkatarren som stressen ger mig. Nu är det 8 månader sen sist och min mage ska må bra, det hoppas jag på. Minska på stressen…kan ju alltid försöka.

* Att släppa ännu fler energitjuvar runt mig, jag har jobbat på det och det har gått bättre. Jag behöver inte bittra, opålitliga aseholes i mitt liv. Bye…bye…

* Njuta i NUET. Leva mer idag.

…inte mycket för världen. Men alltid något. Inget löfte utan önskan.

Unknown-3

ätbart, recept

Spirrigt…

9 januari, 2018

Spirulina Smoothie

* Fryst Mango

* Färsk Spenat

* Citronjuice

* Ingefära

* Banan

* Vatten

* Spirulina ( mitt är ifrån Reneé Voltaire )

Mixa Mixa Mixa. Jag häller upp i flaskor och tar med till jobbet.

IMG_5947

crossfit, livet

Sol och söndag

7 januari, 2018

Jag håller fortfarande att klurar på min årskrönika. Det tar tid, måste få tiden att sitta med en, finner ingen ro till det…hmmm…

NU var det några dagar sedan igen. Jag har hunnit jobba..tränat- spinning, löpning och wod. Så skönt. Jag är ledig imorgon  måndag, vilket är så gött. Kort vecka igen, me like.

Har verkligen känt att jag fått vara ledig lite i mellandagarna. Kopplat bort en del och just därför glest här. Men imorgon börjar vardagen igen trots att jag är ledig..hihi!

IMG_5943

Gött att kunna köra löpning ner till träningen och knalla hem med solen på nyllet efter träningen. Underbart!

crossfit

Holly Molly….

3 januari, 2018

….vilken träningsvärk i axlar idag. Teamwod igår. När den ena parten jobbade så hoppade den andre hopprep sålänge. Det blev många hopp kan jag lova. Mycket pepp och svett.

Det är så skoj och köra i team. Peppa varandra är ju guld!

Men ack så skoj!!!

livet, Löpning

Nytt år!!

1 januari, 2018

Nytt år! Nu ska man lära sig skriva 2018…känns faktiskt som det nyligen var januari 2017. Galet fort tiden går. Hur som. Jag och T kände för att vara på tu man hand detta nyår. Vi bokade i sista minuten rum på Radiosson Blu Scandinavia Copenhagen. Köpenhamn alltså. Jättefint hotell och supertrevlig personal. Riktigt serviceminded. Vi fick rum på våning 20. Såg över stan från rummet och alla fyrverkerier. Galet med fyrverkerier. Sov dåligt pga av alla smällar, men är det nyår så är det.

Vi åt middag på en av deras restauranger Blue Elephant, thaimat. Och så fantastiskt gott! Vi älskar asiatisk mat så detta blev super.

IMG_5909

kS+1ycVtQwCFhNX5eJ1qLw IMG_5910 uMy3So4vSD6f1OFFSTEuMA

När vi kom hem idag så visade termometern ute +7 grader och lite SOL!  Trots all blåst så drog jag ut och sprang 5 km innan regnet kom. Så skönt att få andas härligt syre och starta första dagen på året i löparskorna.

livet

GOTT NYTT ÅR!!

31 december, 2017

Unknown-2

Hoppas ni får en trevlig nyårsafton. Jag och mannen min åker på annat håll och myser. Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar och mål. Snart tar vi hoppet över till 2018!

kärlek, livet, lycka

En fredag av världsklass

30 december, 2017

( inlägget är från igår lördag, men sidan hängde sig……)

Vilken kväll igår. Efter jobbet bokad dejt med mina tjejer. Träning på gymmet som dock blev mest skratt och snack…precis som det ska vara.

Efter dusch och fix, middag på Åhus Finest. Mysigt ställt på gågatan. Butik och liten krog/cafe i ett.

Åt världens godaste pizza. Ah!!! Och en kaffe macchiato och rawball efter.

img_5889

img_5891

img_5890-1