Högintensiv träning

3D onsdag

4 april, 2018

Onsdag. Jag brukar köra svart pass- wod på crossfiten då, men idag kände jag inte för att komma hem från träningen strax innan 21:00. Så jag körde 3D-pass istället. Jösses vilken träningsvärk jag kommer få! Tufft så in i….mycket rumpa och polen var hög hela vägen i mål. Nu var jag dålig förra veckan med och det kändes idag när hjärtat fick jobba lite extra. Denna träningsform ser så ”lätt” ut när man står bredvid, men ack så tuff att köra…och BRA!

Cykla ner till träningen i solen och +11 grader och cykla hem och det är fortfarande ljust! Så underbart!!

IMG_6522

cykel

She Rides

3 april, 2018

Jag är numera medlem i två cykelklubbar. Min lokala Åhus CK och nu även She Rides CK. Det kändes viktigt att gå med i She Rides CK med tycker jag. Stötta en klubb som behövs.

Från She Rides CK sida:

” Det såddes ett frö för länge sedan – om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel. She Rides föddes och communityn är idag vibrerande stark och en magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann. Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. Det är därför vi tillsammans skapar She Rides och välkomnar dig in i gemenskapen. ”

***

Jag känner mig stolt att vara medlem i två helt grymma klubbar. Kubbar med power, gemenskap och pepp. Det är viktigt. Att alla är välkomna.

sherides-ck-logo-color

                     Bild lånad från sherides.se.

 

crossfit

Dejt in da box!

2 april, 2018

Så grymt roligt och SKÖNT att lyfta lite tungt efter en veck kass. Igår blev det planerad träningsdejt med A & F. WOD givetvis. Jag gick ner till boxen och vi rev av en wod på 25 minuter. Så gött. Dock lastade jag inte på allt, utan tog det försiktigt, för att slippa bakslag.

Känslan att verkligen lyfta stål, åh så gött!

Thank U girls <3

 

IMG_6512

IMG_6513

cykel, Högintensiv träning, livet

Glad Påsk

31 mars, 2018

Idag satt jag på cykeln inomhus dock. 60 min skönt pass med tunga backar och min braiga musiklista.

Tog det fint med tanke på att jag varit dålig.

Men ack så skönt!!!

Glad Påsk!!

lopp & tävling, Utmaning

Lopp i sikte!

29 mars, 2018

Inom den närmsta månaden kommer två lopp….löplopp…jag som springer så mycket just nu…eeehh. Nej! Men jag håller igång på massa andra sätt…

15 april – Österlen Spring Trail. Ett fantastiskt lopp i magisk natur här på Österlen. Jag har sprungit 21 km tidigare, men valde i år att springa 13 km. Loppen är mycket tuffa, tuff natur och många backar. Så det ska bli ett härligt lopp och bra pass inför helgen efter….

21 april – Tjejmilen 21 km. Loppet har premiär i år på den distansen. Jag och mina girls åker upp för en tjejhelg med loppet och övernattning och mys på Clarion Sign. Längtar!

Just att det blev denna helgen är för att på hösten är det så mycket man skall göra. 1 september när ”vanliga” Tjejmilen går, skall jag cykla 16 mil runt i siljan i skogen på mountainbiken. Loppet heter Siljan 100.

Efter april kommer alla landsvägs motionslopp på tapeten, åh så jag längtar, jag älskar lopp!!

images_cykel_82393194

livet, Örongodis

Snörvel…

28 mars, 2018

Jag skrev ju tidigare att jag kände mig lite trött och frusen efter söndagens cykelpass. Japp, natten till måndag, galet förkyld. Vart hemma från jobbet hela veckan, sovit, tankat kroppen med energi och haft tråkigt. Jag hatar att bara vara hemma, själv och vara sjuk. Så trist! Men det är faktiskt ett år sedan jag var förkyld senast, japp det är sant. Så jag ska inte gnälla, men det är lätt att göra det. Tur nog är att jag inte haft någon feber. TACK kroppen <3

Men jag har passat på att lyssnat på mina favoritpoddar, det är tur ni finns tjejer!!!

* Träningspodden

* Styrkebyrån

* Ett jädra liv med Swica & Clarén 

IMG_6474

cykel, livet

Att dra den där slipstenen….

25 mars, 2018

MIN dag! MIN födelsedag, idag, på våffeldagen..lätt att komma ihåg…så..

Uppehåll, +9 grader. Jag gillar mest morgonturer på cykel, men jag drog istället ut i eftermiddags. Inte jättesugen, faktiskt, men det ”måste” göras. Jag tänkte mig, ja en kortis. Men det blev 50 km. Knappt någon blåst, men känslan var njaaaeee…känner mig sådär i kroppen. Jag trampade på i 25km/h tempo och bara rullade. Är riktigt nöjd att jag drog ut, trots ingen rolig känsla idag, ibland är det så och man får bita ihop. Kommer hem med täppt nästa och känner bara…GODNATT!

Japp, så kan det vara…

IMG_6465

fullsizeoutput_20f

Snyggaste skoöverdragen och strumporna från CYKELKRAFT!

bloggpower, event, lycka

träna * mingla * lyxa

24 mars, 2018

Att avsluta en halvdryg arbetsvecka med ett härligt tjejevent är ju helt underbart. Att mötas av glädje och likasinnade.

Igår höll Ida som driver Urkaft Hälsoutveckling och Hanna som driver Hannas Kitchen samt bloggar på Sporthälsa ett kvällsevent i Åhus som dom kallade: Weekend Upload- Träna Mingla Lyxa!!! Två drivande tjejer som gör det dom brinner för. Äkta Girlpower.

Vi blev bjuden på hälsosamt när vi kom. Sen bjöds det på 3 olika oss. PartyPuls, Kompiscore och Softmoves. Partypuls var som ett danspass, riktigt skoj, dock har jag ingen kroppskontroll när det gäller dans…hahaha…men det var bara och köra. Kompiscore, två och två. Jobba 1 x 2 minuter/ station, jobbigt…JAAAA! Sista passet var mys och stretch…avslappning och sköna rörelser.

Mellan passen var det mingel, Hanna bjöd på sina magiska hantverk till rawbites. Magiskt! Mary Kay var där och demade, vi provade olika produkter som kolmask och handkräm.

Som avslut…BUBBEL och snacks och mingel. Och innan hemgång, grym goodiebag!

Tack tjejer för denna magiska fredagkväll, detta gjorde ni riktigt bra!

IMG_6429 fullsizeoutput_209 IMG_6450 fullsizeoutput_208 fullsizeoutput_206 fullsizeoutput_207

kärlek, livet, lycka

Att våga tro

23 mars, 2018

”Att våga inspirera andra. Jag har alltid inspireras att power kvinnor och män. Som har flow och det lilla extra. Att åka på event och gå på pass där instruktören är cool, peppande och sprider glädje.

Det som är så häftigt, är att lilla JAG får otroligt varma och fina ord av bla mina deltagare på mina pass som jag kör på gymmet, att JAG är en inspiratör. Hur coolt är inte det! Så häftigt!

Att våga släppa taget, våga ta emot komplimanger och våga vara det man drömt om….”

TACK alla NI fina som tror på mig!

img_9779