Högintensiv träning, livet

Huvudbry!

16 oktober, 2017

Fi fan. Jävla datormög… har brottats med vårt affärssystem idag och andra kring grejer. Ibland är den digitala världen skit. Hoppas på bättre flyt imorgon. Allt är inte rosa och fluffigt jämt…hmmmmfff!

Tur är det måndag och jag fick boxa och kicka ur mig onda demoner. 

Sovtime tidigt. Ont i huvudet. Skall till optiker imorgon och checka min redan dåliga syn. Känns inte bra. Jobbar mer nu vid skärmar vilket kan trötta ut ögonen.

Natti och kram!

kärlek, livet

Hey Friyaaay

13 oktober, 2017

Äntligen FRIDAY! En slappekväll i soffan med min lilla familj. Mys! Efter hektisk vecka med fullproppat med jobb, träningar och allt… så är jag tacksam för helg.

Trevlig fredag vänner <3

IMG_2347

crossfit, Högintensiv träning

Effektivt pass på få minuter

11 oktober, 2017

Det gäller att ta vara på varje minut och planera. När tösen var på träning efter jobbet så passade jag på att riva av 40 minuter på mitt gym som ligger 1 minut från hennes träning. Planerade in passet en aning redan tidigare på dagen.

3 olika ”cirklar”.

3 övningar x 10 repetioner x 4 gånger….i 3 ”cirklar”. Blev många receptioner. Snakerope, kettlebell swing, boxhopp, wallball, armhävningar mfl..

Riktigt NÖJD!

IMG_2372

Okategoriserade

Kicka bort måndagsångest

9 oktober, 2017

Måndag~Box

Skönt att ”slå” ur första dagen på veckan…ångest måndaga. Tycker måndagar kan vara tjålliga att ta sig an. Greppa grepen och kör!

cykel, livet

Peppigt!

5 oktober, 2017

Vilket jädra pepp ikväll på mitt pass! Woop woop! Nya deltagare varje vecka nu. Jag myser inombords. Det är så roligt. Ger grym feeling! Yeeaaah!

Hoppas alla blivit peppade av något idag. Man behöver det!

IMG_2340

cykel, livet

frisk morgon

1 oktober, 2017

Startade denna söndag med ett skönt pass på racer. Solen var uppe och det blåste riktigt bra. Men jag var pepp och drog ut efter frullen. 40 km ren lycka på små snirkliga asfaltsvägar här på skåneslätten. Se träden som börjar gulna och helt lugnt ute. Andas friskt syre. Helt underbart! Det var bara att bita i, hålla i och trampa. Jag älskar att starta en dag såhär på tomma vägar och bara höra naturen och cykelns ljud.

IMG_2324

crossfit, kärlek

One week ago…

30 september, 2017

Lördag. För en vecka sen har vi sprungit 30 km. Ätit galet god på Alegra Tapas Bar på Karlaplan. Fina vänner och mycket skratt.

Imorse har jaf istället för att springa kört HIIT pass i ”boxen” på mitt crossfitställe. Härligt pass med peppande träningskompisar.

En bra start på denna lördag och ett mysigt avslut som blev middag med mina föräldrar hos oss. Kärlek!

Löpning, lopp & tävling

Lidingöloppet 2017

28 september, 2017

Det har vart en omtumlande vecka. Jag har sagt upp mig från den nya jobbet…och börjat på min ”gamla”…en paus på 6 veckor…så blev det och det känns så himla BRA! Man vet inte vad man har förrens man vågar gå utanför sin comfort zone. Just därför SEN race rapport!

Likaså var det i helgen…eller kanske inte riktigt. Lidingöloppet, ja det är skall vara fokus här nu. Jag, C och M tog tåget upp i fredags. Checkade in på Clarion Sign…sämta hotellet EVER i Clarions urval. Tacka vet jag Nordic C, Tapto och Comfort. Toppservice på dessa…okey, jag ska inte traggla in på detta men om jag säger så här…av all missnöjdhet vi hade på Sign så slutade det med presentkort på boende för oss…jag tror ni fattar hur arg JAG var!

Jag har som sagt inte sprungit alls mycket detta året, har inte blivit så, tycker annat är roligare….som cykling och hänga i ”boxen” på olika pass och såklart boxercise.

Men jag vet att konditionen sitter där den ska. Jag vet också att mina ben och fötter hade behövt nötta fler mil och timmar för att kännas lättare. Jag har som sagt sprungit Lidingöloppet 4 gånger i rad innan lördagens lopp. Mitt mål har vart 5 Lidingölopp på raken.

Jag började lugnt. Det var tanken och att fortsätta ta det easy. Det gick faktiskt bra fram till 15 km ca. Då började det värka under fötterna och benen började kännas tyngre. BIT IHOP FÖR FAN!!!!

Jag valde att gå i dom värsta backarna och tanken, jag ska bara i mål, så är det. 20 km, jag nu börjar den tunga biten. Bara lyfta benen och ta rask promenad upp i bla Abborebacken och Karins backe.

När det började närmare sig mål…ja vid 5 km kvar, då var det bara pannben, ont som tusan i fötterna och låren. Men fan, snart framme! 2 km….snart! 1 km, snart målrakan. Och jag kan säga att jag spurtade in i mål och började gråta som ett litet barn. Lycka och att jag kanske inte var bra nock, men det är mitt eget fel! Såklart!

Det konstiga är att loppet kändes som en dröm. Jag bara genomförde med smärta och pannben och så klart frustation. Jag skulle i mål, jag kan inte avbryta, jag var ju frisk, konditionen sitter där och varför skulle jag ge upp? Att springa Lidingöloppet är stort. Eller vad säger ni?

Och ni kommer fråga mig…vad var tiden??? JO den blev 03:21 timmar…..sämsta ever, men jag har idag mest vältränade ben jag någonsin haft. Så jag säger..”inte lätt att springa 3 mil med massa muskler i vikt”….*fniss*

IMG_2284

IMG_2301

Lidingöloppet 2013

Lidingöloppet 2014

Lidingöloppet 2015

Lidingöloppet 2016

 

 

 

cykel, event, jobb

Grundutbildning – Cykel

17 september, 2017

Det har hänt mycket denna helg. Men det bästa är utbildningen på mitt gym för oss instruktörer. Genomgång på våra nya snygga och sköna cyklar från Technogym Group Cycle. Vi gick igenom grunden på vad man kan göra och leka med dessa. Alltifrån watt, rpm, ftp, film, musik och nyttig information. Mellan teorin hade vi FTP-test och Jessica körde klass. Tack Hasse som gjort detta för oss instruktörer och för gymmet. TACK Jessica Clarén för en fantastik utbildning, som var otroligt inspirerande och jag bubblar fortfarande och är så PEPP! Mer pepp även på utvecklingen nu! WOW! Jag och mina gymkollegor är så glada att få träffa dig och få suga in all din fina kunskap. TACK!

IMG_2230 IMG_2222