bloggpower, Tema

Stretch eller inte stretcha?

1 april, 2016

Veckans tema…

Stretch eller inte stretcha?

Jag är en begiver för det. Jag blev mer flitig för 2 år sedan exakt.när jag fick ett diskbråk pga av dåligt lyft på jobbet. Jag fick lägga marathon satsningen på hyllan den våren. Min ortoped och sjukgymnast uppmuntrade till att fortsätta träna som inte mer. Åh tack för det. Ett diskbråk ska hållas igång. Så jag var tvungen att köra mina stretchövningar 2 ggr/dag…och jag höll på i nästa ett år med detta. Och än idag är stretchen mycket viktig för mig och för att inte stelna till. Efter träning på gymmet eller efter löpningen ute så stretchar jag. Det är så skönt, man blir rörligare och jag känner verkligen hur tacksam kroppen är för detta. Sträcker ut bröstet i ”bryggan” emellanåt. Hur skönt liksåm!

Så jag tror på att vara snäll på kroppen genom att töja och dra lite ibland.

IMG_7912

IMG_7911

Jag hade önskat att jag prioriterade att gå på Yoga eller Bodybalance..men jag väljer alltid det mer fartfyllda och högintensiva eller ja…tung styrka. Lite tokigt..tror att det hade vart bra att variera..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply