bloggpower, Tema

OM JAG SKULLE NISCHA OM MIN BLOGG

19 april, 2016

Ja, det är veckans tema.

Jag bloggar om min träning och för att peppa mig och andra…det är vad min blogg handlar om idag. Jag vill inte blanda in en massa vardagliga självklara saker, för mig är inte det intressant alls. Antingen är det fokus å träning eller så är det en blandad livstilsblogg…tycker jag personligen.

Jag håller mig till hälsa och träning. Det känns bra. När jag började bloggar var det bara recept, det är där namnet Linas Goda kommer in. Jag var föräldraledig och bakade, lagade mat så galet mycket, knåpade ihop nya recept osv.. men jag blev ”mätt” på det och fokuserar på hälsa/träning istället.

OM jag blev tvungen att nischa om min blogg så skulle jag helt enkelt sluta blogga. Ja, tyvärr. Något annat roligt att blogga om vet jag inte tyvärr…

IMG_7935

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply