bloggpower, Örongodis, Tema, Tips

Tema denna veckan…

15 maj, 2016

Veckans tema är: Inspirerande läsning!

Vilket är tema som INTE passar mig så jag inte tycker om att läsa böcker. Jag tycker det är jobbigt att ta sig tid att läsa..

Jag älskar däremot Podcast, perfekt att lyssna på i  bilen, på löpturen, på promenaden eller på tåget. Pluggar i öronen och bara njuta, sluta ögonen, lyssna, skratta och inspireras. Jag lyssnar på Träningsglädje TALKS av Sara Rönne, Träningspodden av Lofsan och Jessica Almenäs, Maratonpodden av Petra Månström, Ofiltrerat av PT Fia och P3 sommarpratare.

Lyssna vetta!!

Sen är tycker jag om föreläsningar. Så grymt givande och inspirerande.

IMG_8546

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Skitigochlycklig 16 maj, 2016 at 05:32

    Kolla upp Storytel! Jag lyssnar på alla böcker jag ”läser” där.

  • Leave a Reply