lopp & tävling, Utmaning

Lopp i sikte!

29 mars, 2018

Inom den närmsta månaden kommer två lopp….löplopp…jag som springer så mycket just nu…eeehh. Nej! Men jag håller igång på massa andra sätt…

15 april – Österlen Spring Trail. Ett fantastiskt lopp i magisk natur här på Österlen. Jag har sprungit 21 km tidigare, men valde i år att springa 13 km. Loppen är mycket tuffa, tuff natur och många backar. Så det ska bli ett härligt lopp och bra pass inför helgen efter….

21 april – Tjejmilen 21 km. Loppet har premiär i år på den distansen. Jag och mina girls åker upp för en tjejhelg med loppet och övernattning och mys på Clarion Sign. Längtar!

Just att det blev denna helgen är för att på hösten är det så mycket man skall göra. 1 september när ”vanliga” Tjejmilen går, skall jag cykla 16 mil runt i siljan i skogen på mountainbiken. Loppet heter Siljan 100.

Efter april kommer alla landsvägs motionslopp på tapeten, åh så jag längtar, jag älskar lopp!!

images_cykel_82393194

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply