cykel

She Rides

3 april, 2018

Jag är numera medlem i två cykelklubbar. Min lokala Åhus CK och nu även She Rides CK. Det kändes viktigt att gå med i She Rides CK med tycker jag. Stötta en klubb som behövs.

Från She Rides CK sida:

” Det såddes ett frö för länge sedan – om att göra cykelsporten mer öppen för alla och underlätta och bidra till att fler tar sig ut och upplever det fantastiska med att sitta på en cykel. She Rides föddes och communityn är idag vibrerande stark och en magisk samling av människor som alla har stora hjärtan och hjälper varandra att just lyfta, inspirera och inspireras av varann. Det finns en urkraft i att inse att ingen är stark ensam i motvind. Det är därför vi tillsammans skapar She Rides och välkomnar dig in i gemenskapen. ”

***

Jag känner mig stolt att vara medlem i två helt grymma klubbar. Kubbar med power, gemenskap och pepp. Det är viktigt. Att alla är välkomna.

sherides-ck-logo-color

                     Bild lånad från sherides.se.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply