Running

Fun Run

9 november 2015

Äntligen lite krut i de gamla benen! Dagens runda gick hur bra som helst och det var superskönt ute. Jag var lite för varmt klädd bara vilket kan störa mig rätt mycket, men nästan alla springkläder låg i tvätten så jag hade inte så mycket att välja på. En dum gubbe med hund störde mig också i mitt flow. Han cyklade på motionsslingan och hade hunden lös. Hunden stannade med jämna mellanrum för att nosa, gubben cyklade vidare och när han var typ 100 meter bort kutade hunden efter. Kul. Jag sprang förbi hunden och plötsligt kom den rusande förbi mig och gläfste till när den passerade och mitt hjärta höll på att stanna. Varför är så många hundägare så jävla puckade?? Jag fattar inte.

Men trots värme och dumma gubbar så tog jag mig runt 8 kilometer med senaste Fredagspodden i öronen. Det var till och med sol ute och jag njöt verkligen av luften. Jag var knappt ute förra veckan och det märks att kroppen saknar det.

image

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veckan som gick, veckan som kom, och så några länktips - Träningsblogga 9 november 2015 at 16.49

    […] Linnéa har varit ute och sprungit, och trots dum gubbe med hund lät det rätt skönt. Det är ju ingen hemlighet direkt att jag går igång på blogginlägg om löpning. Läser du några bra bloggar med mycket löpningsfokus förresten? Tipsa gärna! Jag kan i min tur alltså tipsa om Linnéa. […]

  • Leave a Reply