Frågestund

Svaren

16 februari 2016

Vad kul att det trillade in lite frågor, här kommer svaren:

CHARLOTTASOFIA:
Bästa löpartajtsen ever, vilka gillar du absolut bäst av dina par? Vad roligt att du färgar det just nu då det faktiskt är Veckans Tema här på Running Life! Så det kommer ett helt inlägg om det i dagarna.

MARINA:
Tränade du något som barn/ung? Jag började rida när jag var liten, mi nu inte exakt när men på lågstadiet kanske? Det höll jag på med till jag var typ 14 och efter det spelade jag handboll ett tag, mest för att flera kompisar höll på. I de övre tonåren så höll jag och Marika på mycket med Step up och Aerobics vilket var det jag tränade lite sporadiskt mellan 20-25 också. Nu var ju frågan vad jag tränade när jag var ung oxh jag vet inte hur länge det gills? När jag var 26-27 började jag dansa samba och sen även capoeira och höll på med i ett par år. Vi hade en del shower och deltog i karnevaler men jag slutade när det kändes alldeles för utseendefixerat. Det var inte de som tränat mest som fick stå längst fram utan de som var snyggast. Jag hade gått ner 10 kilo men fick ändå pikar om att jag skulle tänka på vad jag åt osv. Sen fick jag barn och då blev jag gammal och sen började jag springa.
Har du några projekt planerade i trädgården till våren? Kalle håller på för fullt nu med att fälla en massa träd. Jag för lite panik på insynen men det kommer snabbt växa upp en massa nytt när de gamla träden är borta. Sen ska en hundgård och en ny kaningård byggas och vi ska även sätta nät på de ställen som inte är inhängande så Dixon ska kunna vara ute utan att man måste hålla stenkoll hela tiden. Sen finns det eviga planer med vår trädgård. Den är stor, 2500 kvm, med en skogsdel, en del gräs och så framsidan som är grus och kullersten. Vi vill göra en ny parkering på andra sidan av huset och göra innergården mysigare och sen vill vi sätta sten och göra gångar runt om i trädgården. Plantera fler fruktträd och blommor står ständigt på listan och ja.. Jag kan hålla på hur länge som helst. Jag vill försöka odla i år också men måste komma på något sätt att skydda det jag odlar från mördarsniglarna. De sabbar verkligen allt och vi har sjukt många så det måste jag hitta en lösning på.

SKITIGOCHLYCKLIG:
Jag är också peppad på trädgårdsinfo, har ni några planer för trädgården? Vad är det bästa med er trädgård? Några projekt du vill testa? Se svar ovan. ☺️

JURISTEN:
Heeeeeeej!
Dina topp 3:
Förrätter, varmrätter o efterrätter? Oj, tre av varje?? Okej, förrätter: Baconlindade dadlar med chevreost, pestosnurror och crustader med skagenröra. Varmrätter: Pasta carbonara, plankstek och hamburgare. Efterrätter: Ska jag ta med eller utan socker? Med socker så älskar jag marängswiss, kladdkaka och semlor.
Outfit? Det jag känner mig både bekväm och snygg i är strumpbyxor, kort, tight kjol, linne och kofta. På sommaren är ju ett par snygga shorts och en ledig tunika riktigt fint och sen älskar jag jumpsuits!
Skor? Sandaler med remmar i skinn, calou-skor och träskor.
Filmer? Oj vad svårt! Jag ser så sällan film nu, mest serier men jag älskar Pirates of the carribean-filmerna och de flesta av Tarantino.
Serier? Svårt att bara välja tre! Jag tar Dexter, The Walking Dead och Bron.
Låtar? Emmylou med First Aid Kit då det var vår bröllopsvals, Working class hero med Ozzy Osbourne för den för mig att tänka på Kalle och så Red dirt Girl med Emmylou Harris.
Sysslor? Sysslor? Som i vardagssysslor? Favoriter…? Har man det?
Blommor? Pelargoner, hortensia och pioner.
Resmål? Jag har ju inte topp tre som jag varit på med jag kan skriva topp tre som jag vill åka till? Något hillbilly-ställe i USA vore jättekul, Hawaii eller något sånt ställe skulle jag nog gilla och så Nya Zeeland för att springa.
Drinkar? Jag kan inte namnet på några drinkar men jag gillar när de smakar mycket vanilj, melon eller hallon.
Spel? Brädspel eller tv-spel? Jag blandar. Vi har ett brädspel som heter Trailer Park Wars som är jättekul. Man äger en husvagnspark och så ska man förstöra för varandra och en massa hillbillys bor där. Jag älskar zombiespel men spelar det sällan då jag inte vågar själv och inte har någon att spela med. Sen så tycker jag frågesporter är jättekul.
Tesorter? Olof Victors Vårte är sjukt gott och sen tycker jag om fruktiga teer med mycket smak. Inte citrus eller svartvinbär.
Frukter? Banan, vindruvor, melon.
Grönsaker? Röd paprika, morot och blomkål.
Affärer? HM, Startfitness och butiker med fina ljuslyktor och grejer.
Hobbys? Löpning, kaninerna och bloggen.
Restauranger? Pinchos, La Roche och Mosaik.
Vad hade ni för andra namnförslag på N o L? Hade Nemo blivit en tjej ville jag att han skulle heta Amina, minns inte vad jag hade för förslag förutom det då Nemo var Kalles förslag. Hade Leon blivit en flicka skulle han hetat Elli och mitt förslag när det visade sig vara en pojke var Nikki men Kalle ville absolut ha Leon. Jag vek mig då jag vägrade att barnen skulle heta Jönsson i efternamn…
Hur vill du helst bli uppvaktad/överraskad? Med något helt oväntat! Det behöver inte vara något extravagant eller jättestort men något så jag känner jag uppskattad och att någon verkligen tänkt på MIG.
Vilket o var är ditt drömlopp? Det skrev jag nyss ett helt inlägg om som går att läsas här.
Berätta om något roligt minne med Kalle o barnen! Oj vilken svår fråga! Vad ska jag skriva om då… Jag överraskade Kalle och barnen med att vi åkte till Lund, Kalle fick shoppa lite kläder och barnen leksaker och sen tog vi in på hotell, åt middag i restaurangen och myste på rummet. Det var jättehärligt och uppskattat av alla. Nemo pratar ofta om det.
Have fun and enjoy! Puss

Tack för alla roliga frågor! ❤️

image

2 Comments

  • Reply Charlotta Sofia springer o trimmar 16 februari 2016 at 22.55

    Ser fram emot det inlägget massor! :-)

  • Leave a Reply