Running

Sista dagen

16 juli 2017

Sista dagen i Dalarna och regnet har öst ner prick hela dagen. Jag hade planerat ett trailpass men var på väg att banga då det regnade så sjukt mycket.

Men, jag skärpt till mig och stack ut ändå. Man blir ju faktiskt bara blöt en gång och att springa i regn är ju inte jättehemskt. Så jag sprang över till andra sidan byn, upp till sågen och ett varv runt femkilometersslingan. Väldigt tekniskt emellanåt och det är riktigt roligt tycker jag, skulle gärna springa mer teknisk terräng.

10 kilometer blev det tillslut, i regn och 12 grader, men vad gör väl det?

IMG_3027

IMG_3025

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Trail & Inspiration 19 juli 2017 at 19.45

    Nä, ganska mysigt att springa i regn. Det värsta är väl precis när man kommer ut och BÖRJAR bli blöt, som du säger. 😀
    Kram M

  • Leave a Reply