Djuren, Livet, Personligt

Snart i hamn

11 oktober 2017

Det löste sig. Det jag haft sen ett par veckor tillbaka i tankarna och som verkade gå åt helvete löste sig faktiskt. Eller, imorgon är det helt klart, vågar inte ropa hej men mycket ska till för att det inte ska gå. Jag är lättad och glad och det känns jäkligt bra.

Mycket annat tynger men det här lyfte en stor sten från axlarna iallafall. Jag är glad för att jag kämpat och jag kommer kunna berätta snart vad det handlar om.

Igår träffade jag kompisar och skålade i PRIDE-bubbel för jag var så himla glad över att allt löste sig. Vi spelade spel, åt god mat och hade en jättemysig kväll.

IMG_5655

Kaninungarna har klarat sig och jag har lagt ett bärnät över lastnätet så inga kråkor ska kunna ta sig in genom hålen. Snart är nog gullisarna ute och skuttar och det verkar som att en redan är tingad.

IMG_5631

IMG_5637

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply