Djuren, Livet, Personligt

En lättnadens suck

12 oktober 2017

Nu kan jag pusta ut, allt har löst sig. Det trodde jag verkligen inte i måndags när allt kändes så sjukt hopplöst! Men det löste sig trots allt och jag är jätteglad, och känner ett vemod samtidigt för det är faktiskt inte bara happy känslor. Jag ska berätta snart, måste bara smälta allt.

Idag sov jag ut till nio, åt frukost och sen stack jag iväg på ett möte. Var hemma igen vid ett och då städade jag till hönsen och fixade hos kaninerna.

IMG_5680

IMG_5681

Det blåser som fan idag och regnar emellanåt så efter att varit ute ett tag la jag mig i soffan och drack te och kollade Netflix innan jag och Dixon stack ut på en springtur.

Åtta kilometer i blåsten och skogen blev det och sen har jag lagat lite matlådor inför helgen, värmt chili con carne som blev över sen Evelina var här på middag igår och nu har tänt en brasa och dricker lite vin och ”firar” i min ensamhet.

IMG_5685

Tack för gulliga kommentarer och sms, ni är så fina. ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply