Barnen

Modig

17 november 2018

Leon hittade såna där klistermärken som man kan klistra på örsnibbarna och ha som örhängen och använt det ett tag. Han började prata om hål i öronen och jag beskrev hur det gick till och visade en video på det. Och han bestämde sig, han ville göra det.

Så igår hade han tid hos Ornament i Malmö och jag sa att vi börjar med ett hål och känns det bra får han göra det andra också. Piercaren var jättepedagogisk och bra på att förklara hur det gick till och Leon lyssnade duktigt på honom.

Första hålet gick hur bra som helst och Leons reaktion på sticket var: Åh. Så det blev ett hål till och Leon är jättenöjd och superfin.

Jag skulle aldrig låta barnen ta hål i öronen med pistol. En pistol kan ge krosskador i örat och bli snett, med nål blir det ett rakt, kliniskt hål. Det är bättre att göra det ordentligt från början tycker jag.

Jag är så stolt över Leon som går sin egen väg och gör sina egna val!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sandra 17 november 2018 at 13.17

    Klappa dig själv på axeln för att du/ni låter era barn gå sin väg. Det är svårt att gå sin egna väg och göra egna val utan någon som finns och hejar på. 👍

  • Leave a Reply