Barnen, Jul, Livet

Lördagmorgon

24 november 2018

Vi gick och la oss tidigt igår, vid 22, och läste till 23. Jag och barnen alltså, Kalle hade somnat i soffan sen länge. Idag gick Nemo upp först som vanligt och sen låg jag vaken en stund med Leon och Tjabo. Älskar att Tjabo är hemma igen. Han kommer och går som han vill här och eftersom han kommit hem varje kväll sen han kom tillbaka så tror jag att någon haft honom inne under tiden han varit borta, och jag har mina misstankar vilka..

Igår åt vi lite plock framför den fjärde Harry Potter-filmen och tände en brasa. Himla mysigt. Inte så mysigt när jag tog av Leons plåster och fick se hans hand. Han hade gjort sig illa i skolan i torsdags och blivit omplåstrad. När Kalle hämtat fick han ingen info om det och trodde inte det var så farligt men när jag tog av plåstret igår såg såret skitäckligt ut. Hade jag vetat hur pass stort det var hade han inte fått ha det instängt så länge.

Skolan har även glömt att skicka iväg Leon på sin parkourträning två gånger nu så jag är rätt irriterad på dem. Jag påminner varje gång och han har gått sen i september så jag tänker att de borde ha något system för att hålla koll på det.

Någon mer än jag som tycker att folk är extra julhysteriska i år? Pyntar och hetsar och någon har till och med satt upp granen redan. Jag kommer börja pynta lite nästa vecka eftersom vi ska ha julmiddag här på fredag och sen är det ju advent på söndagen. Jag har dock satt upp en stjärna från Zelected by houze som är jättefin.

Nu ska jag dricka lite te och sen gå ut och städa till djuren. I eftermiddag bär det iväg till Ystad Saltsjöbad!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply