All work and no play, Barnen, Livet, Workout

🙌🏼 Fredag 🙌🏼

1 februari 2019

Äntligen fredag och dag 2 som jag är ledig. Minns inte när jag har två lediga dagar i rad? Förrförra veckan kanske?

Igår hade jag energi och fick massor gjort. Städade huset, städade till kaninerna och tränade ett bra styrkepass. Det kändes som jag ”kom ikapp” lite.

Idag tänkte jag ta det lugnare. Har sovit ut, bakar bönbullar och planerar en springtur. Önskar att solen skulle titta fram så skulle det locka lite mer.

I eftermiddag ska jag och barnen på bio! Nemo har länge pratat om att han vill gå på en premiär och idag har den nya Röjar Ralf-filmen premiär så vi ska se den. Barnen är väldigt väldigt pepp på det. Efter filmen ska vi hem och ha myskväll med hemgjord älgkebab.

Imorgon ska jag jobba igen. Jag undrar om någon ändrat mitt schema i smyg för jag minns inte att jag jobbat så mycket helg innan? Men det blir kanske sista helgen, nästa vecka borde alla killarna vara utflyttade.

Lite frukost nu kanske?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply