Barnen, Livet

Halsont & Irriterad

3 februari 2019

Idag vaknade jag med så ont i halsen. Jag har varit förvånansvärt frisk länge och barnen har snörvlat och varit förkylda en del så det var väl bara en tidsfråga.

Jag blev dessutom väckt imorse av bråkande barn vilket är det värsta jag vet. De går upp tidigare och sätter sig och spelar eller tittar på tv. Idag spelade de Minecraft tillsammans och jag väcktes av: Nej Leon, sluta! Men Neeeemoooo, lägg tillbaka de där!! Om och om igen tills jag klev upp, klampade ner och slet kontrollerna ur deras händer. Så jävla irriterad.

Jag har sagt till dem 1000 gånger att jag inte vill bli väckt av bråk. Bryr de sig? Nej. Det viktigaste är att de får bråka. De kan seriöst sitta hur länge som helst och säga: Jo. Nej. Jo. Nej. Jo. Nej. Jo. Nej. My God! Blir helt jävla skogstokig på sånt.

Så, vi får se vad söndagen bjuder på. Det snöade massor igår så jag var sugen på en springtur i skogen men de planerna får jag ju lägga ner. Jag får väl sitta hemma och sura istället.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply