All work and no play, Livet

Sista passet

10 februari 2019

Och så var det här, sista passet på det här jobbet. My god, det har varit ett intensivt år alltså. Jag har lärt mig otroligt mycket och träffat många fina personer, och några inte så härliga. Men nu känner jag mig redo att gå vidare.

Jag hoppas sinnessjukt mycket på jobbet på begravningsbyrån. Jag kanske inte alls passar för det men jag kommer bli jättebesviken om jag inte får det. Det skulle vara så skönt att få jobba med något annat ett tag, att jobba på behandlingshem är tufft och krävande. Jobbet på begravningsbyrån verkar varierande, utmanande och jag får ändå jobba med att hjälpa människor vilket jag tycker om.

Och hela nästa vecka är jag ledig, så skönt! Hoppas min jäkla förkylning släpper för jag vill kunna träna. På fredag ska vi ha avslutningsmiddag med jobbet och på lördag ska vi ordna grisfest tillsammans med en annan familj. Helgrilla vildsvin och ha en kul kväll.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply