Livet, Lovely

Grisfest

17 februari 2019

Igår var det dags för grisfest som vi ordnade tillsammans med Strömbergs. Kalle sköt ett vildsvin som vi rökte, Tommy byggde en grill och sen grillades grisen i åtta timmar. Jag gjorde klyftpotatis, flera olika såser och bakade kladdkakor på löpande band och sen bjöd vi in några andra familjer. Det blev en superlyckad kväll, grisen blev jättegod, det badades badtunna och sjöngs karaoke. Barnen körde stand up i källaren, Melvin drog skämt och Nemo körde slutklämmen på trummorna efter. Så himla duktiga.

Det är så roligt att vi fått så fina vänner här i Veberöd. När vi flyttade hit kände vi ju ingen men tack vare barnen och deras kompisar så har vi fått ett härligt häng att hänga med.

De två sista bilderna snodde jag av Camilla.

Tack allihop för en underbar kväll!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dessi 22 februari 2019 at 11.35

    Så jävla gott med vildsvin! 😍

  • Leave a Reply