All work and no play

Begravningsentreprenör

26 februari 2019

Så, nu kan jag officiellt titulera mig begravningsentreprenör! Det känns helt galet. Skrev på papperet idag och kände mig otroligt välkommen. Möttes av en kram av min teamledare och folk har hälsat mig välkommen och de verkar väldigt glada för att jag ska börja. Jag har fått se lagret och fick en lista på kläder att handla så det har jag gjort idag.

Fem timmar. FEM timmar tog det. Jag har provat sååå mycket kläder, sprungit fram och tlllbaka och upp och ner i hela Emporia. Med mig hem fick jag en kavaj (sjukt svårt att hitta), två par byxor, två skjortor, en tunn långärmad vit tröja, två vita t-shirts, en svart tunnstickad tröja, svarta skinnhandskar, svarta strumpor, svarta bekväma boots från Ecco, en vinterkappa och en sjal/halsduk. Tror det var allt. Jo, en ring också. De frågade om det var okej för mig att ha en ring över dödskallen jag har tatuerad på ena långfingret då det kan kännas stötande för en del och absolut kan jag det.

Så, på fredag börjar jag och jag känner mig kittad och klar!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Dessi 26 februari 2019 at 21.18

  Grattis! Vad roligt :) Och sjukt snygg outfit!

  • Reply Linnea 26 februari 2019 at 23.27

   Tack så mycket! Kommer vara sååå ovant med den typen av kläder 😁

 • Reply Anna 26 februari 2019 at 21.23

  Grattis! Så viktigt och spännande jobb!

  • Reply Linnea 26 februari 2019 at 23.28

   Tusen tack, det känns jättebra 😊

 • Reply mirijam 26 februari 2019 at 21.53

  Vet en som kan ta bort den tatueringen åt dig *HOSTHOST*

 • Reply Sofie 27 februari 2019 at 07.19

  Så spännande, stort grattis 😊

  • Reply Linnea 27 februari 2019 at 09.04

   Tack så jättemycket ❤️

 • Reply Nipe 27 februari 2019 at 15.17

  Grattis! Sjukt kul ju!
  Och du, har det varit nåt strul med bloggen? Jag har inte kommit in på flera veckor nu och blev så glad när jag kom in idag och hade en massa inlägg att läsa ikapp.

 • Reply Linnea 2 mars 2019 at 23.11

  Tack så mycket! Det var nåt strul för ett tag sen men nu har den funkat ett tag!

 • Leave a Reply