Härligheter, Lustiga huset, Running life, Träning

Halvdag

30 april, 2015

På mitt jobb är det så lyxigt att vi jobbar halvdag dagen innan röd dag. Så idag slutar jag vid lunch om inget akut händer. Så håll tummarna för mig!  Min pappa ska komma hit och vi ska sätta panel på Lustiga huset. Det blir spännande. Det stackars vanvårdade huset blir mer och mer välskött. Längtar efter att kunna hänga där i sommar!

Och det där igår om att jag var duktig för jag tog mig ut och joggade, det var kanske inte så smart. Man ska ju helst ta det lite lugnt innan en tävling så att benen är pigga. Nu ligger jag i sängen med träningsvärk och vill knappt gå upp. Lyckat. Tur att det är två dagar kvar tills det är dags. Hoppas att det blir fint väder för det blir jobbigt om det blåser och är kallt eftersom man ska vada runt en bit ut i havet.  

 Nu ska jag göra mig redo för några effektiva timmar på jobbet. Hoppas att ni får en härlig Valborg! Jag och familjen är bortbjudna på grillning. Ska bli himla trevligt!!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply siljesvard 30 april, 2015 at 18:44

    Benen kommer få nytt GO på lördag, så kul det ska bli!!

  • Leave a Reply