Härligheter, Inredning, Livet med barn, Lustiga huset

Midsommar

20 juni, 2015

Igår var det Midsommar och det regnade som vanligt. Men på eftermiddagen klarnade det upp! I år var vi bjudna på tre olika fester men det slutade med att vi fick hänga hemma med två magsjuka barn. Lite tråkigt att missa dans runt stången och all god mat men vi hade det rätt mysigt ändå. Hängde i trädgården, rensade ogräs, planterade ett blåregn, lagade middag och körde fredagsmys med film. Vi hyrde Big Hero 6 för den har barnen velat se ett tag nu.  

Jag har dessutom köpt mig ett vindspel som jag satte upp nere vid Lustiga huset. Det låter så fint. Och jag fick testa solstolarna jag fick av mina gäster när jag fyllde år. Äntligen fick jag inviga dem!! 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply siljesvard 20 juni, 2015 at 14:54

    Nej magsjuka igen??? Era stackare…

  • Leave a Reply