Härligheter, Utflykt

Bästa dagen

14 maj, 2016

Vaknade upp och var plötsligt ett år äldre. Började morgonen med en promenad ner till sjöarna. Göken hälsade mig välkommen och sjön glittrade vackrare än en diamant. Älskar att få vara ensam en stund med naturen. Väl hemma blev det frukost och sen bar det av mot Malmö. En sväng till Emporia för lite shopping och lunch med bästa familjen. 


Efter mycket letande hittade jag ett par perfekta solglasögon från Ray Ban. Först provade jag dem mest på skämt men jag kände mig så hemma i dem så de fick behållas. Lustigt hur det blir ibland. Efter Emporia fick jag åkt några vändor wakeboard. Lärde mig lite ny teknik och fick till ett helt ok åk. Det är liksom lycka för själen att få åka lite, även när man gör knäppa fel som slutar med en faceplant. 


Kvällen avslutades med härligt sällskap och Billy Elliot på Malmö Opera. Helt magisk föreställning!! Älskar storyn och de hade gjort den så bra, scenen, orkestern, dansen.. Helt underbar!! Nu ligger jag nerbäddad i soffan framför Eurovision. Bästa dagen på länge!! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply