Livet med barn

Småbarn

17 maj, 2016

Nu ska jag berätta en hemlis för er, men ni måste lova att inte säga ett ord till lilla L! I söndags fick lilla L för sig att hon skulle ha napp. Jag tror hon skrek som en galning i 30 minuter för att jag kastade alla hennes nappar för tre år sen. Hon var hysterisk!! Tillsist lugnade hon ner dig och somnade, mest av utmattning. Igår när jag kom hem så sken hon som en sol. ”Titta vad jag har” sa hon stolt och höll upp en napp. Trodde först att hon lyckats övertala sin morfar om att få en napp men det hade hon inte. Hon hade hittat den i kapprummet på förskolan bakom en massa skor, sen hade hon smugglat hem den utan att mormor och morfar sett det. Väl hemma tvättade hon av nappen och efter tänderna var borstade så åkte den in och hon var så nöjd!!


Men jag fick inte berätta det för nån. Det var liksom hennes grej, precis som de blommiga hårbanden hon har på sig när det bara är hon och jag hemma. Tokiga lilla unge! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply